عرضه محصولات ویدیویی،نرم افزار

برای خرید محصول و مشاهده توضیحات روی توضیحات کلیک کنید

45000 تومان

 

برای خرید و مشاهده توضیحات روی گزینه توضیحات کلیک کنید

30000 تومان

جهت توضیحات بیشتر به بخش توضیحات مراجعه کنید... 

۲۰۰۰۰ تومان


روز عید قربان در سوریه آتش بس اعلام می شود.
پنج شنبه 27 مهر 1391 ساعت 19:56 | بازدید : 188 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

احمدی نژاد اعلام کرد؛
پیشنهاد ایران: روز عید قربان در سوریه آتش بس اعلام شود
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد داده است که در روز عید قربان در سوریه آتش‌بس اعلام شود، گفت: هیچ دولتی هم نباید به هیچ طرفی کمک کند تا دو طرف با تعامل و گفتگو مسائلشان را حل کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد مرکزی خبر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در جمع خبرنگاران کویتی درباره سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد داده است که در روز عید قربان در سوریه آتش‌بس اعلام شود و هیچ یک از طرفین سوری این آتش‌بس را نقض نکند.

وی افزود: هیچ دولتی هم نباید به هیچ طرفی کمک کند تا دو طرف با تعامل و گفتگو مسائلشان را حل کنند.

احمدی نژاد اضافه کرد: هر کس دوستدار مردم سوریه است باید تلاش کند تا زمینه‌های برگزاری انتخابات آزاد مردم سوریه فراهم شود.

رئیس جمهور همچنین جنگ و خونریزی را به ضرر منطقه دانست و گفت: دشمنان از این شرایط سو‌ءاستفاده کرده‌اند تا به مقاصد شوم خود برسند.

وی تحریمهای دشمنان علیه ایران را شکست خورده خواند و افزود: ملت بزرگ ایران هیچ گاه در برابر تحریمها عقب‌نشینی نمی‌کند و با ایستادگی نشان خواهد داد که محور مقاومت همیشه پیروز است.

احمدی نژاد همچنین ملت ایران را دوستدار صلح، ثبات و امنیت پایدار توصیف کرد و گفت: کشورهای منطقه خلیج فارس باید با همکاری یکدیگر صلح وثبات را در منطقه برقرار کنند.

بر گرفته شده از خبر گزاری مهر

تهیه کننده :
 

بسیج بدنه ی فعال ملن است.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


اقدام نامی علیه ایران بر خلاف منافع رژیم صهیونیست!!
چهار شنبه 26 مهر 1391 ساعت 18:43 | بازدید : 227 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

اقدام نظامی علیه ایران برخلاف منافع رژیم صهیونیستی

 
العالم- محافل رسانه ای صهیونیستی هرگونه اقدام نظامی علیه ایران را با توجه به واکنش متحدان تهران ، اقدامی به دور از منطق و متضاد با منافع اسرائیل دانستند.
 

"آفی یسخاروف" تحلیلگر مسائل خاورمیانه در روزنامه هآرتس اسرائیل در این خصوص تصریح کرد: در صورت حمله اسرائیل به ایران، نه تنها ایران بلکه متحدان آن در منطقه برای هدف قرار دادن مناطق مسکونی اسرائیل وارد عمل می شوند.

وی افزود: بشار اسد در سوریه ، حزب الله از لبنان و حماس از غزه، اسرائیل را از هر سو هدف حمله قرار می دهند.

این تحلیلگر اسرائیلی گفت: در صورت حمله اسرائیل یا آمریکا به سازه های هسته ای ایران، حزب الله لبنان در پاسخ به این اقدام وارد عمل می شود.

وی افزود: حزب الله با در اختیار داشتن 50 هزار موشک، مناطق مرکزی اسرائیل را تهدید می کند و قادر است اقتصاد اسرائیل را مختل کند.

وی گفت: اقدام نظامی علیه ایران تبعات خطیری برای اسرائیل به دنبال دارد مگر آنکه مراجع تصمیم گیر که همواره از حمله به سایتهای هسته ای ایران سخن می گویند حقایق ناگفته ای از قدرت بازدارندگی و سلاحهای پدافندی اسرائیل در اختیار داشته باشند ، در غیر این صورت کوبیدن بر طبل جنگ اقدامی غیر منطقی و بر خلاف منافع اسرائیل است.

با تشکر

تهیه کننده:

بسیج بدنه ی فعال ملن است.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


تمدن نوین اسلامی در سایه ی خرد ورزی و اخلاق اسلامی شکل می گیرد.
یک شنبه 23 مهر 1391 ساعت 22:26 | بازدید : 285 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )
در دیدار پرشور هزاران نفر از دانشجویان‌،‌ دانش‌آموزان و جوانان خراسان شمالی
رهبر معظم انقلاب: تمدن نوین اسلامی در سایه خردورزی و اخلاق اسلامی شکل می‌گیرد

خبرگزاری فارس: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: اسلام «خردورزی، اخلاق و حقوق» را مایه‌های اصلی فرهنگ صحیح می‌داند و ما نیز باید بطور جدی به این مقولات بپردازیم؛ وگرنه پیشرفت اسلامی و تمدن نوین اسلامی شکل نخواهد گرفت.

خبرگزاری فارس: رهبر معظم انقلاب: تمدن نوین اسلامی در سایه خردورزی و اخلاق اسلامی شکل می‌گیرد

 

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز(یکشنبه) در جمع پرشور هزاران نفر از دانشجویان، دانش‌آموزان و دیگر جوانان خراسان شمالی، «سبک زندگی» را بخش اساسی و حقیقی پیشرفت و تمدن سازی نوین اسلامی خواندند و با دعوت از نخبگان و صاحبان فکر و اندیشه برای «پرداختن به این مفهوم مهم، آسیب شناسی وضع موجود سبک زندگی در ایران و چاره جویی در این زمینه» تأکید کردند: پیشرفت در علم و صنعت و اقتصاد و سیاست که بُعد ابزاری تمدن اسلامی را شکل می دهد وسیله ای است برای دستیابی به سبک و فرهنگ صحیح زندگی و رسیدن به آرامش، امنیت، تعالی و پیشرفت حقیقی.

ایشان، مفهوم پیشرفت را تداعی کننده حرکت، راه و صیرورت دانستند و افزودند: در هر برداشتی (چه مادی و چه معنوی) از مفهوم توقف ناپذیر پیشرفت، سبک زندگی، رفتار اجتماعی و شیوه زیستن اهمیت فراوانی دارد.

رهبر انقلاب برای تبیین بیشتر اهمیت سبک زندگی به تشریح جایگاه آن در تمدن نوین اسلامی پرداختند و افزودند: اگر پیشرفت همه جانبه را به معنای تمدن سازی نوین اسلامی بگیریم این تمدن دارای دو بخش ابزاری - و «حقیقی و اساسی» خواهد بود که سبک زندگی بخش حقیقی آن را تشکیل می دهد.

حضرت آیت الله خامنه ای، تحقق هر دو بخش تمدن نوین اسلامی را ضروری خواندند و افزودند: بخش ابزاری، یا سخت افزاری این تمدن، موضوعاتی است که در فضای امروز، به عنوان نمودهای پیشرفت مطرح می شود از قبیل علم، اختراع، اقتصاد، سیاست، اعتبار بین المللی و نظائر آن.

ایشان، خاطرنشان کردند: در این زمینه البته پیشرفتهای خوبی داشته ایم اما باید توجه کرد که این پیشرفتها، وسایل و ابزاری است برای دستیابی به بخش حقیقی و نرم افزاری تمدن اسلامی یعنی سبک و شیوه زندگی.

رهبر انقلاب اسلامی، در تشریح مفهوم سبک و فرهنگ زندگی، به مسائلی نظیر خانواده، ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، تفریحات، کسب و کار و رفتارهای فردی و اجتماعی در محیطهای مختلف، اشاره کردند و افزودند: در واقع سبک زندگی به همه مسائلی بر می گردد که متن زندگی انسان را شکل می دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به توجه عمیق اسلام به مفهوم سبک و فرهنگ زندگی افزودند: در معارف اسلامی، اصطلاح عقل معاش در مفهوم جامع خود، مترادف مفهوم سبک و فرهنگ زندگی است و در قرآن کریم نیز آیات فراوانی در این زمینه وجود دارد.

ایشان با تأکید بر اینکه بدون پیشرفت در بخش حقیقی تمدن سازی نوین اسلامی یعنی «سبک و فرهنگ زندگی»، اهداف این تمدن بزرگ محقق نخواهد شد افزودند: متأسفانه ما در این بخش، پیشرفت چشمگیری نداشته و مثل بخش اول یعنی علم و صنعت و نظائر آن پیشرفت نکرده ایم.

رهبر انقلاب اسلامی، آسیب شناسی و علت یابی در زمینه عدم پیشرفت لازم در بخش سبک و فرهنگ زندگی را ضروری خواندند و با دعوت از اندیشمندان حوزه و دانشگاه، نخبگان سیاسی و فکری، دستگاههای مرتبط با فرهنگ و تعلیم و نیز جوانان خاطرنشان کردند: در این زمینه باید همه به خود نهیب بزنیم و ضمن تلاش جدی برای آسیب شناسی، به چاره جویی و جستجوی راههای علاج بپردازیم.

ایشان ابراز اطمینان کردند: اگر گفتمانی در زمینه آسیب شناسی و چاره جویی مشکلات موجود در سبک و فرهنگ زندگی بوجود آید، با توجه به نشاط و استعداد جوانان، حتماً درخشندگی ملت ایران در این زمینه نیز، چشم جهانیان را متوجه خود خواهد کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، با توجه به نو بودن بحث "سبک زندگی" در ادبیات و فضای گفتمانی کشور، سخنان خود را با نوعی آسیب شناسی عینی ادامه دادند و به طرح سؤالات متعدد پرداختند.

چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف است؟ چرا در روابط اجتماعی، حقوق متقابل رعایت نمی شود؟ چرا در برخی مناطق، طلاق زیاد شده است؟ چرا در فرهنگ رانندگی انضباط لازم رعایت نمی شود؟ الزامات آپارتمان نشینی چیست آیا رعایت می شود؟ الگوی تفریح سالم کدام است؟ آیا در معاشرتهای روزانه، همیشه به هم راست می گوییم؟ دروغ چقدر در جامعه رواج دارد؟ علت برخی پرخاش گریها و نابردباریها در روابط اجتماعی چیست؟ طراحی لباسها و معماری شهرها چقدر منطقی و عقلانی است؟ آیا حقوق افراد در رسانه ها و در اینترنت رعایت می شود؟ علت بروز بیماری خطرناک قانون گریزی در برخی افراد و بعضی بخشها چیست؟ چقدر وجدان کاری و انضباط اجتماعی داریم؟ توجه به کیفیت در تولیدات داخلی چقدر است؟ چرا برخی حرفها و ایده های خوب در حد حرف و رؤیا باقی می ماند؟ ساعات کار مفید در دستگاهها چرا  کم است؟ چه کنیم ریشه ربا قطع شود؟ آیا حقوق متقابل زن و شوهر و فرزندان در خانواده ها بطور کامل رعایت می شود؟ چرا مصرف گرایی، برای برخی افتخار شده است؟ و چه کنیم تا زن هم کرامت و عزت خانوادگیش حفظ شود و هم بتواند وظایف اجتماعی خود را انجام دهد؟

رهبر انقلاب اسلامی پس از طرح فهرست وار این سؤالات افزودند: دهها سؤال و مسئله اساسی دیگر نیز وجود دارد که همه آنها با سبک و فرهنگ زندگی مرتبطند و به علت اهمیت این مسائل در زندگی انسان است که قضاوت در مورد یک تمدن با توجه به پیشرفت آن در بخش سبک و فرهنگ زندگی صورت می پذیرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، پس از تبیین اهمیت عینی «سبک و فرهنگ زندگی»، به مبانی کارگشای این مبحث از منظر اسلام پرداختند و تأکید کردند: اسلام، «خردورزی، اخلاق و حقوق» را مایه های اصلی فرهنگ صحیح می داند و ما نیز باید بطور جدی به این مقولات بپردازیم وگرنه پیشرفت اسلامی و تمدن نوین اسلامی شکل نخواهد گرفت.

ایشان در ترسیم چگونگی شکل گیری سبک و شیوه زندگی افزودند: فرهنگ زندگی، متأثر از تفسیر ما از زندگی است و هر هدفی را برای زندگی تعیین کنیم، سبک خاصی را به همراه می آورد.

ایشان، تحقق هدف اصلی تعیین شده در هر «مکتب و نظریه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی» را نیازمند اعتقاد و ایمان به آن هدف دانستند و افزودند: بدون اعتقاد جدی و تلاش هیچ هدفی محقق نمی شود.

رهبر انقلاب در همین زمینه به مغالطه ای اشاره کردند که برخی فیلسوف نماهای غربی و مقلدان داخلی آنها مطرح می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: این افراد می گویند جامعه را با ایدئولوژی و مکتب نمی شود اداره کرد اما تمام تجربیات تمدن ساز، نشان می دهد که مکتب، هدایت کننده و اداره کننده حرکات عظیم اجتماعی است و بدون داشتن مکتب و ایدئولوژی، و بدون «ایمان و تلاش و پرداخت هزینه های لازم»، هیچ تمدنی امکان تحقق نمی یابد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته برخی کشورها، مقلد تمدن غربند. این ها ممکن است به پیشرفتهای صوری نیز برسند اما زیانهای بی انتهای ذلت تقلید، آنها را دچار آسیبهای جدی می کند و ریشه آنها را از بین می برد بنابراین اگر طوفانی بپا شود توانایی استقامت ندارند.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: برخلاف این کشورهای مقلد، ملتهایی که در مقابل تمدن غرب، مکتب توحید را انتخاب می کنند هم به پیشرفت حقیقی و همه جانبه دست می یابند و هم تمدنی عمیق و ریشه دار می سازند که فکر و فرهنگ آنها را در جهان گسترش می دهد.

حضرت آیت الله خامنه ای با انتقاد از کسانی که در محیطهای شبه روشنفکری، ملت ایران را از شعارهای مکتبی می ترسانند، افزودند: آنها می خواهند ترس و واهمه خود را به مردم منتقل کنند به همین علت مدام می گویند شعارهای مکتبی، دردسر و تحریم و تهدید می آورد.

ایشان افزودند: اگر خوشبینانه به این گفته ها نگاه کنیم باید بگوییم این افراد از تاریخ بی خبرند.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در بحث سبک و فرهنگ زندگی، اسلام عزیز همه نیازهای انسان را برآورده می سازد و دانشوران حوزه و دانشگاه باید علاوه بر تلاش در فقه و حقوق، در بحث اخلاق اسلامی و عقل و سلوک عملی اسلام نیز کارهای متراکم و با کیفیت انجام دهند تا نتایج این تلاشها مبنای برنامه ریزی و تعالیم نسلها قرار گیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بحث مهم امروز را با تأکید بر یک نکته اساسی دیگر ادامه دادند: پرهیز کامل از تقلید از سبک و سلوک زندگی در تمدن غربی.

ایشان خاطرنشان کردند: ما البته بنای بر غرب ستیزی نداریم اما براساس بررسی و تحقیق تأکید می کنیم که تقلید از غرب، هیچ ملتی را به جایی نمی رساند.

حضرت آیت الله خامنه ای، با استناد به تجربیات مکرر چند قرن اخیر خاطرنشان کردند:  فرهنگ غرب، اصولاً فرهنگی مهاجم است و به هر دلیلی در هر کشوری رواج یابد بتدریج فرهنگ و هویت آن ملت را نابود می کند.

ایشان، با اشاره به عادی شدن گناه بزرگ هم جنس بازی در غرب، فروپاشی خانواده ها و بحرانها و مشکلات عمیق دیگر در کشورهای غربی و کشورهای مقلد فرهنگ غرب افزودند: پوسته فرهنگ غربی پیشرفت ظاهری است اما، باطن آن «سبک زندگیِ مادیِ شهوت آلودِ گناه آفرین هویت زدایِ ضد معنویت» است.

ایشان، با اشاره به تقلید از فرهنگ غربی در برخی مظاهر زندگی در کشور افزودند: باید با فرهنگ سازی لازم، یک حرکت تدریجی در زمینه اصلاح این مسئله ایجاد شود.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، سوء استفاده گسترده غرب از ابزار هنر بویژه هنرهای نمایشی و سینما را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: سیاستمداران  غربی با استفاده از این روش، بدنبال سلیقه سازی و ترویج سبک زندگی غربی در جوامع دیگر هستند.

رهبر انقلاب به استناد تحقیقات به عمل آمده افزودند: آنها در پروژه هایی تعریف شده، و با استفاده از جامعه شناسان، روانشناسان و مورخان، نقاط ضعف ملتها بویژه ملتهای اسلامی را بررسی می کنند و با شناخت راههای تسلط بر آنها، ساخت فیلمهای خاصی را به فیلم سازان سفارش می دهند که در این زمینه همه مسئولان و مردم باید از فرهنگ اصیل خود و کشور، مراقبت کنند.

رهبر انقلاب با اشاره به نکته ای دیگر، پرهیز همزمان از «سطحی گرایی و تحجر» و نیز سکولاریزم را ضروری دانستند و افزودند: برخی حرفها و تبلیغات ظاهر دینی دارد اما در باطنش جدایی دین از زندگی را دنبال می کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان در جمع پرشور جوانان خراسان شمالی تأکید کردند: انقلاب اسلامی دارای توانایی، ظرفیت و انرژی متراکمی است که می تواند همه موانع را از سر راه بردارد و تمدن «ممتاز، متعالی، برجسته و باشکوه» اسلامی را در مقابل چشم همه جهانیان برپا سازد.

برگرفته شده از خبر گزاری فارس

تهیه کننده:

بسیج بدنه ی فعال ملت است.


موضوعات مرتبط: رهبر , اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


اطلاعات جدید از پهپاد ایرانی حزب الله!!!
یک شنبه 23 مهر 1391 ساعت 22:19 | بازدید : 179 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

اطلاعات جدید از پهپاد ایرانی حزب الله

حزب الله لبنان جزئيات گزينشي ديگري از شاهکار خود را در خصوص پهپاد ايوب و عمليات پرواز شناسايي آن بر فراز سرزمينهاي اشغالي فلسطين و ناکامي رژيم صهيونيستي افشا کرد.
به گزارش مشرق، باشگاه خبرنگاران به نقل از المنار نوشت: اين شبکه افشاي ابعاد جديدي از عمليات ايوب را پيگيري مي کند و پس از تبيين مسير هواپيما و نفوذش به سامانه هاي دشمن صهيونيستي امروز ابعاد جديدي از جنبه هاي فني ، نظامي و امنيتي اين عمليات ويژه و همچنين برتري مقاومت و احاطه اطلاعاتي و نفوذش به سامانه گنبد آهنين که پرسشهاي رواني و نظامي و فني زياد و بزرگي را براي  صهيونيستها مطرح کرده است که شايد در آينده اي نزديک پاسخهايي براي آنها  نيابد، افشا مي کند.
عباس فنيش گزارشگر المنار گفت: مقاومت اسلامي برخي از اطلاعات را درباره عمليات ويژه ايوب بر اساس صلاح ديدش اعلام مي کند که پرسشهاي رواني، نظامي و فني بزرگي را از خود بر جاي گذارد که شايد دشمن در آينده اي نزديک نتواند به آنها پاسخ دهد.
فنيش افزود اطلاعاتي که المنار در اختيار دارد نشان مي دهد اين پهپاد بيش از سيصد کيلومتر به مدت سه ساعت پرواز کرده و به عبارت ديگر توانسته است به حريمهاي هوايي و عملياتي نيروي هوايي دشمن نفوذ کند. اطلاعات نشان مي دهد اين نفوذ بين ساعتهاي نه تا ده بامداد بوده است.
توانايي پرواز در همه اين مدت و نفوذ به سامانه هاي دشمن،پرسشهايي را درباره حجم اين هواپيما، سامانه هاي هدايت و کنترل، موتورهاي رانشي، دستگاههاي ويژه آن، ‌تجهيزات تصويربرداري، ارسال و ايجاد پارازيت و گمراه کردن دشمن مطرح  کرده است.
کارشناسان مي گويند اين هواپيما مي تواند با دقت بالايي تصويربرداري کند.
ما از يک هواپيماي کوچک  صحبت  نمي کنيم بلکه از هواپيمايي صحبت مي کنيم که مي تواند دهها کيلوگرم تجهيزات حمل کند و اين چيزي است که سيد حسن نصر الله دبير کل حزب الله لبنان نيز به آن اشاره کرد و گفت هواپيماي مرصاد خواهر کوچک هواپيماي ايوب است.
اگر به اين ويژگيها از مسير پرواز بر فراز سرزمينهاي اشغالي تا رديابي اهداف نظامي، امنيتي، راهبردي و حياتي اقتصادي و نفتي افزوده شود بيانگر اين مطالب است:
کنترل بر مسير هواپيماي ايوب و علاوه بر آن گمراه سازي و ايجاد پارازيت نشانگر برتري و احاطه اطلاعاتي هوايي مقاومت اسلامي است.
عبور اين هواپيما از موانع دفاعي و رادارهاي زميني و دريايي و هوايي بيانگر توانايي بالاي هواپيماي ايوب براي دستيابي به اطلاعات دقيق است و در کنار همه اينها هواپيماي ايوب اهدافش را با دقت بسيار بالايي صرف از نظر حجم اين اهداف شناسايي کرده است.
برتري مقاومت و احاطه اطلاعاتي به روشني بيانگر ناتواني دشمن با وجود گذشت يک ساعت از حضور اين هواپيما در حريم هوايي آن است و دشمن نتوانست نقطه نفوذ را مشخص کند. آن چه بر سردرگمي رژيم صهيونيستي افزوده، آن است که اين هواپيما به طور حتم از بالاي سامانه گنبد آهنين عبور کرده است و سامانه هاي اعلام قبلي و اخطار نيز شکست خورده اند و همين مهر تأييدي بر قدرت پرواز هواپيماي ايوب براي پرواز عمودي در  فاصله هزاران متري از زمين و پرواز افقي به مسافت صدها کيلومتر است.
رژيم صهيونيستي در سالهاي اخير براي فعالسازي، عملياتي کردن و ارتقاء انواع سامانه ها، ميلياردها دلار هزينه کرده اما همه آنها بر باد رفته است زيرا هواپيمايي بر فراز اسرائيل به پرواز در آمده است که ارزش مادي آن شايد با يک بخش کوچک از سامانه بزرگ اين رژيم برابري نکند.
فنيش در پايان گفت اگر مقاومت اسلامي به تعهدش براي وارد کردن ضررهاي بيشتر به اهداف مورد نظر نظامي، امنيتي يا اقتصادي که امکان دارد در هر جنگ  احتمالي در آينده عمل کند در آن صورت حال و روز اين سامانه ها چه خواهد بود؟

برگرفته شده از مشرق نیوز

تهیه کننده«بسیج بدنه ی فعال ملت است»


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


پهپاد ایرانی!!
یک شنبه 23 مهر 1391 ساعت 22:16 | بازدید : 202 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )
پهپاد ایرانی

 

خبر كوتاه بود، پهباد ناشناس در 50 كيلومتري تاسيسات افسانه‎اي هسته‎اي اسرائيل منهدم شد. مبدا ارسال كننده اين پهباد معلوم نبود، چند روز بعد سيد حسن نصر الله اعلام كرد كه پهباد منهدم شده متعلق به حزب الله است و ساخت ايران.

 
به گزارش رجانيوز، اين خبر از سوي سيد صادق الوعد با سكوت كامل دولت مردان اسرائيل روبرو شد اما اين خبر اين سوال را در افكار عمومي ايجاد كرده است: توان پهبادسازي ايران چقدر است؟ و نقش RQ در ارتقاء اين توان به چه ميزان است؟
 
سابق بر اين، ايران با استفاده از پهبادهاي ساخت خود بر فراز خليج فارس تصاوير متعددي از تردد ناوهاي آمريكايي منتشر ساخت. اين تصاوير در ابتداي امر با انكار مسئولين نظامي ايالات متحده مواجه شد اما استمرار آن باعث شد تا به توان ره گيري ايران توسط هواپيماهاي بدون سرنشين اقرار كند.در آن زمان هنوز هواپيمايي RQ-170 به دست ايران نيفتاده بود.
 
سال‎ها بعد در خاك اسرائيل پهبادي منهدم مي شود. اين پهباد منهدم شده از نوعي است كه كارشناسان نظامي احتمال مي‌دهند نسل دوم توليدات ايران باشد. اين پهباد پيش از اين نيز آزمون خود را در خليج فارس پس داده و جز در يك مورد هرگز توسط ناوهاي آمريكايي كشف و ره‌گيري نشده است.
 
اين اتفاق با ادعاي سيد حسن نصر‌الله مطابقت مي‌كند كه اين پهباد پيش از اين نيز بر فراز مناطق اشغالي پرواز كرده است. 
 
اين پهباد چه تصاويري از دمونا در اختيار ايران گذاشته است؟ آيا اين پهباد توان مجهز شدن به تسليحات را دارد؟
 
اما پهباد منهدم شده اولين پرواز اين سري هواپيماهاي بدون سرنشين نبود، اين پهباد 150 كيلومتر روي گنبد آهنين پرواز مي‌كند و رادارهاي ناتو، اسرائيل و آمريكا توان ره‌گيري آن را ندارند، اين يعني درصورت ارتقاي آن به نسل اول، ديگر هيچ نقطه‌اي از فلسطين اشغالي براي اسرائيل امن نخواهد بود. 
 
راستي ايران پس از فرود RQ-170 به چه دستاوردهاي ديگري خواهد رسيد؟
 
تهیه کننده«بسیج بدنه ی فعال ملت است.»

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


مخالفت 4 عضو اتحادیه ی اروپا با تحریم جدید علیه ایران!!
یک شنبه 23 مهر 1391 ساعت 22:10 | بازدید : 183 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

پرس تی وی گزارش داد:
مخالفت ۴ عضو اتحادیه اروپا با تحریم جدید علیه ایران
در حالی که اتحادیه اروپا قرار است فردا تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کند گزارش ها از مخالفت شدید سوئد، یونان، مالت و قبرس با این تحریم ها حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس‌تی‌وی، در آستانه تصویب تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران، دولت سوئد با هدف حفظ منافع خود در تلاش است تا مانع اعمال تحریم‌های بیشتر علیه این کشور شود.

بر اساس این گزارش، یک مقام وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گفت: قرارداد ارتباطاتی میان شرکت ارتباطات اریکسون سوئد و تهران دلیل اصلی مخالفت سوئد با تحریم‌های بیشتر علیه ایران است. گفته می‌شود، این قرارداد در صورت تحریم‌های بیشتر دچار مشکل می‌شود.
 
وی افزود: می‌دانیم سوئد از این بیم دارد که اگر این قرارداد میان اریکسون و ایران لغو شود، این امر می‌تواند برای دیگر قراردادهای این شرکت مشکل ایجاد کند.
 
به گفته این مقام رژیم صهیونیستی، سوئد از این بیم دارد که دیگر کشورها مانند چین از لغو این قرارداد خبردار شوند.
وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه در لوکزامبورگ به منظور تصویب رسمی دور جدید تحریم‌ها علیه ایران با وجود هشدار سازمان ملل علیه عواقب تحریم‌های کنونی بر زندگی مردم عادی گرد هم جمع خواهند شد.
 
باوجود فشار بر دولت سوئد برای کوتاه آمدن از مخالفت خود با تحریم‌های جدید علیه ایران، مقامات سوئد تاکید کردند: این تحریم‌ها تنها به مردم ایران صدمه می‌زند.
 
به همراه سوئد، یونان، قبرس و مالت نیز مخالفت خود با تحریم‌های بیشتر علیه ایران را اعلام کرده‌اند. این امر در حالی رخ داده است که برای هر تصمیم اتحادیه اروپا تمام 27 کشور اتحادیه باید موافق باشند و مخالفت این 4 کشور، فهرست تحریم‌های جدید را کم اثر خواهد کرد.
 
به گفته دیپلمات‌های اتحادیه اروپا، تحریم‌های جدید، بانکداری، صنعت و کشتی‌رانی تهران را هدف قرار خواهند داد؛ همچنین این اتحادیه اعضای خود را از فروش فلزات و سرب، یکی از مواد لازم برای تولید فولاد، دانش ساخت کشتی، و خدمات پرچم‌گذاری و رده بندی نفتکش‌های ایرانی منع خواهد کرد. بر اساس این حرکت، اتحادیه اروپا دارایی‌های 34 شرکت ایرانی را مسدود خواهد کرد.
 
این حرکت اتحادیه اروپا با بی اعتنایی به سخنان اخیر رئیس سازمان ملل انجام شده است. بان کی مون در 2 اکتبر هشدار داد: تحریم‌های غرب علیه ایران بیشتر زندگی مردم عادی ایران را هدف گرفته است

برگرفته شده از خبر گزاری مهر

با تشکر                   تهیه کننده:«بسیج بدنه ی فعال ملت است.»


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


هدف از تحریم ها خشنودی اسرائیل است.
جمعه 21 مهر 1391 ساعت 16:53 | بازدید : 197 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )
«هدف از تحریم‌های غرب علیه ایران خشنودی اسرائیل است»

کریستوفر واکر در گفت‌وگو با پرس تی‌وی
 
 
یک کارشناس سياسي به پرس تي‌وي مي‌گويد، دولت‌هاي غربي با اعمال تحريم‌هايي عليه جمهوري اسلامي ايران، در پي خشنودي رژيم اسرائيل هستند.
 


کريستوفر واکر، کارشناس سياسي در لندن در گفت‌وگو با شبکه پرس تي‌وي اظهار داشت، در کشورهاي غربي، بيم و وحشتي مطلق درباره اين موضوع وجود دارد که اسرائيلي‌ها قصد دارند به ايران حمله کنند و به اين تحريم‌ها به عنوان اقداماتي ناگريز براي جلوگيري از چنين حمله‌اي نگريسته مي‌شود.

وی افزود، مدارک مربوط به کارا نبودن تحريم‌ها قابل مشاهده است. اما بايد به خاطر داشته باشيم که دولت‌هاي غربي با مردمي روبرو هستند که نمي‌خواهند شاهد حضور نظامي ديگري در کشورهاي خارجي و اسلامي باشند؛ بنابراين تحريم يکي از اقداماتي است که مي‌توانند انجام دهند؛ دولت‌هاي غربي تاکيد دارند که اقدامي انجام دهند تا اسرائيلي‌ها از آن خشنود شوند.

واکر تصریح کرد، با این حال می‌بینیم که صندوق بين‌المللي پول در گزارشي با صراحت اعلام می‌کند که در سال ۲۰۱۳، اقتصاد ايران با مشکل جدي روبرو نخواهد شد.

پیش از این نیز رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به اين‌که ملت ايران مثل هميشه مي‌تواند بر مشکلات غلبه کند، تحريم‌هاي غرب عليه جمهوري اسلامي را بي‌اهميت دانسته‌اند.

حضرت آيت‌الله سيد علي خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي روز چهارشنبه (۱۹ مهر) در سخنراني براي ده‌ها هزار تن از مردم استان خراسان شمالي، تشديد تحريم‌ها بر ضد ملت ايران را در چند مرحله، دليل بي‌نتيجه بودن آن‌ها خوانده و فرمودند: «مسئله تحريم‌ها، مسئله جديدي نيست و از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي وجود داشته است اما دشمنان تلاش دارند تا موضوع تحريم‌ها را بزرگ‌نمايي کنند.»
 
تهیه کننده:بسیج بدنه ی فعال ملت است.

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


دروغ می گویند که اگر انرژی هسته ای را صرف کنید تحریم ها برداشته می شود.
پنج شنبه 20 مهر 1391 ساعت 16:29 | بازدید : 151 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

در جمع پر شور ده‌ها هزار نفر از مردم خراسان؛

رهبرمعظم انقلاب:دروغ می‌گویند که اگر از انرژی هسته‌یی صرف‌نظر کنید،تحریم‌ها برداشته می‌شود

روز پرشکوه و فراموش نشدنی دیار اترک، امروز بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی قلب تپنده ایران اسلامی بود. امروز سرانجام انتظار چند هفته‌ای مردم خراسان شمالی به پایان رسید و رهبر انقلاب اسلامی سفر خود به این استان را آغاز کردند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ساعت 9 و سی دقیقه صبح امروز وارد فرودگاه بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شدند. انبوه مردم که از ساعت‌ها منتظر ورود رهبر انقلاب بودند با خروج خودروی حامل حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از فرودگاه بجنورد، دیگر سر از پا نشناختند و یکپارچه غرق در شور شعف و شادی شدند و از همان ابتدا خودروی حامل ایشان در میان انبوه جمعیت قرار گرفت.

استقبالی که مردم باب الرضا(ع) به ویژه جوانان و نسل سومی‌ها از رهبر انقلاب اسلامی کردند، صحنه‌های کم‌نظیر و نابی را از عشق و دلدادگی مردم و نسل جوان به نظام اسلامی و ولایت را رقم زد، صحنه‌هایی که دوربین‌های تصویربرداری، هیچگاه نمی‌توانند عمق و عزمت آن را به تصویر بکشند.

آن‌چه امروز در خیابان‌های بجنورد به چشم می‌خورد، حضور گسترده و پرشور و نشاط همه قشرها و قومیت‌های مختلف مرزنشینان غیور خراسان شمالی بود. ترک و کرد و ترکمن، فارس و تات و شیعه و سنی، همه آمده بودند.

جمعیت انبوه استقبال کننده از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در طول مسیر فرودگاه بجنورد تا ورزشگاه تختی به حدی بود که خودروی حامل رهبر انقلاب اسلامی بارها از حرکت ایستاد به گونه‌ای که در برخی مسیرها، تا دقایقی، به هیچ وجه امکان حرکت وجود نداشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از استقبال پرشکوه مردم که حدود دو ساعت به طول انجامید، وارد ورزشگاه تختی بجنورد شدند و مورد استقبال جمع دیگری از مردم قرار گرفتند که از ساعت‌ها قبل، در این ورزشگاه منتظر ورود رهبر انقلاب اسلامی بودند.

به گزارش ایسنا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمع پُرشور ده‌ها هزار نفر از مردم بجنورد در ورزشگاه تختی، با ارایه تحلیل جامعی از حرکت صعودی ملت ایران به سمت قله پیشرفت همه جانبه مادی و معنوی، مواردی همچون وظیفه شناسی، هوشیاری، آماده بکار بودن، نشاط و امید، کار و تلاش پیگیر، وحدت و همدلی، و موقع‌شناسی به لحظه ملت و مسوولان را سازوبرگ ادامه حرکت پرشتاب دانستند و تأکید کردند: به فضل و توفیق الهی ملت ایران با تجربه و توانایی‌هایی روزافزون خود، از مشکلات عبور خواهد کرد و بار دیگر جبهه استکبار را در حسرت شکست دادن این ملت خواهد گذاشت.

رهبر انقلاب اسلامی هدف اصلی و کلیدی ملت ایران را، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، پیشرفت همه‌جانبه مادی و معنوی دانستند و افزودند: این پیشرفت الهام گرفته از منطق اسلام و متفاوت از پیشرفت تمدن مادی غرب است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر این‌که «پیشرفت مورد نظر غرب، تک بعدی و تنها در جهت مسایل مادی است»، خاطرنشان کردند: پیشرفت در منطق اسلامی، دارای ابعاد مختلف مادی و معنوی است و شامل پیشرفت در علم، اخلاق، عدالت، رفاه عمومی، اقتصاد، عزّت و اعتبار بین‌المللی، استقلال سیاسی و تقرّب به خدا می‌شود.

ایشان یکی دیگر از ویژگی‌های پیشرفت اسلامی را، همه‌جانبه بودن آن ارزیابی و تأکید کردند: در منطق اسلام باید در دنیا، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که افق آن، نسل‌ها و ده‌ها سال آینده را در بر بگیرد و در عین حال برای آخرت نیز باید به گونه‌ای آماده بود که گویا فرصت بسیار اندکی تا سفر آخرت باقی مانده است.

رهبر انقلاب اسلامی لازمه رسیدن به پیشرفت اسلامی را شناخت نقاط قوت و ضعف، داشتن برنامه ریزی متناسب با شرایط، رصد مرحله به مرحله حرکت به سمت هدف مورد نظر، و آگاه سازی مردم از نقشه راه و مشکلات و خطرهای پیش رو دانستند و افزودند: این وظایف بعهده نخبگان جامعه اعم از نخبگان سیاسی، علمی و دینی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بعد از تبیین مفهوم پیشرفت اسلامی و لوازم مورد نیاز رسیدن به آن، به بررسی حرکت نظام اسلامی در مسیر رسیدن به پیشرفت همه‌جانبه اسلامی پرداختند.

ایشان در یک جمع‌بندی و قضاوت کلی از این حرکت، خاطرنشان کردند: نظام اسلامی در طول 33 سال گذشته، به طور مستمر حرکت پیش رونده و صعودی داشته که البته این حرکت با فراز و فرودهایی نیز همراه بوده است.

رهبر انقلاب اسلامی سپس به بیان سازوبرگ مورد نیاز برای ادامه حرکت پرشتاب‌تر به سمت قله پیشرفت پرداختند و تأکید کردند: عزم راسخ، امید و نشاط، کار و تلاش پیگیر و هوشیاری از لوازم اصلی ادامه حرکت در مسیر پیشرفت است که اگر ملتی این ساز و برگ را در اختیار داشته باشد، بر همه مشکلات فایق خواهد آمد و دشمنان خود را به زانو در خواهد آورد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای یکی از ضروریات بسیار مهم برای رسیدن به پیشرفت را داشتن ارزیابی دقیق و منطقی و بدرو از شعارزدگی از شرایط کشور دانستند و افزودند: ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در یک عرصه رویارویی با شبکه خبیث صهیونیستی قرار دارد که برخی کشورهای غربی و در رأس آن آمریکا در این شبکه قرار دارند و از هیچ دشمنی و کینه‌ورزی با این ملت دریغ نمی‌کنند.

ایشان توانایی‌ها و فرصت‌های ملت ایران در این عرصه رویارویی را برجسته خواندند و خاطرنشان کردند: نسل جوان پر انگیزه و بانشاط و دارای استعداد برتر، عزم و امید، منابع طبیعی ارزشمند و اساسی که میزان آن از متوسط جهانی بالاتر است، اقلیم متنوع، مسوولان دلسوز، نیروهای مسلح آماده و شجاع، روحانیت فاضل و دلسوز، دانشگاه‌های پر جمعیت، میلیون‌ها دانش‌آموز و چشم‌انداز بیست ساله، امکانات و توانایی‌های برجسته ملت ایران است که زمینه‌ساز غلبه بر همه مشکلات و حرکت پرشتاب برای رسیدن به پیشرفت همه‌جانبه است.

رهبر انقلاب اسلامی پیشرفت‌های زیربنایی کشور از جمله در زمینه خدمات مردمی، دانش و فناوری و معنویات را ممتاز خواندند و افزودند: ثبات سیاسی جمهوری اسلامی ایران یکی دیگر از مهمترین زیربناهای اساسی کشور است که با وجود روی کار آمدن دولت‌های گوناگون و دارای سلایق مختلف سیاسی و جناحی، این ثبات از بین نرفته است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زیربناهای قانونی و عملی اقتصادی نیز اشاره کردند و افزودند: سیاست‌های کلی اصل 44 و پیشرفت‌های زیربنایی اقتصادی به ویژه در سدسازی، ساخت نیروگاه‌ها ،گسترش شبکه فیبر نوری، حمل و نقل، و راه‌های ارتباطی و مواصلاتی که به دست متخصصان و زبدگان جوان کشور بدست آمده، از زیربناهای مهم اقتصادی هستند.

ایشان نسل جوان پرنشاط، تحصیل کرده و شجاع را یکی دیگر از ثروت‌های زیربنایی ملت ایران برشمردند و بار دیگر تأکید کردند: یکی از خطاهایی که در اواسط دهه هفتاد انجام شد، ادامه سیاست کنترل جمعیت بود که این اشتباه باید جبران شود زیرا نسل جوان، عامل اصلی پیش روندگی کشور است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: البته اجرای سیاست کنترل جمعیت در اوایل دهه هفتاد کار صحیحی بود اما ادامه آن از اواسط دهه هفتاد اشتباه بود و مسوولین کشور و از جمله رهبری در این اشتباه سهیم هستند و باید از خداوند طلب عفو کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بعد از برشمردن نقاط قوت و توانایی‌های کشور، به برخی مشکلات و در رأس آن، بالا رفتن قیمت‌ها و بیکاری اشاره کردند و افزودند: این مشکلات، مشکلاتی است که همه مردم با آن دست به گریبان هستند اما مشکلات غیرقابل حلی نیستند زیرا انقلاب اسلامی در طول 33 سال گذشته ، مشکلات بزرگتر از این مسایل را پشت سر گذاشته است.

ایشان به برخی مشکلات بزرگ و پیچیده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از جمله تلاش برای ایجاد درگیری‌های قومی در کشور، راه‌اندازی جنگ تحمیلی 8 ساله، و اِعمال تحریم‌ها اشاره و تأکید کردند: ملت ایران با ایستادگی و هوشیاری از همه این مشکلات عبور کرد.

رهبر انقلاب اسلامی درباره تحریم‌ها خاطرنشان کردند: مساله تحریم‌ها، مساله جدیدی نیست و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشته است اما دشمنان تلاش دارند تا موضوع تحریم‌ها را بزرگ نمایی کنند و متأسفانه برخی هم در داخل با آن‌ها همزبان می‌شوند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تشدید تحریم‌ها بر ضد ملت ایران را در چند مرحله، دلیل بی‌نتیجه بودن آن‌ها خواندند و افزودند: آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، تلاش دارند تا این تحریم‌ها را به دروغ به موضوع انرژی هسته‌یی مرتبط کنند در حالی‌که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی که تحریم‌ها شروع شد، موضوع انرژی هسته‌یی به هیچ وجه وجود نداشت.

ایشان علت اصلی عصبانیت جبهه استکبار را، تسلیم نشدن ملت ایران به برکت اسلام و قرآن دانستند و خاطرنشان کردند: به همین دلیل است که آن‌ها با اسلام دشمنی و به پیامبر اسلام(ص) توهین می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آن‌ها به دروغ می‌گویند که اگر ملت ایران از انرژی هسته‌یی صرف‌نظر کند، تحریم‌ها برداشته می‌شود درحالی‌که علت اصلی اِعمال این تحریم‌های غیرمنطقی که نوعی وحشیگری نیز به حساب می‌آید، بغض و کینه آن‌ها از ملت ایران است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: این تحریم‌ها در واقع جنگ با یک ملت است اما به توفیق الهی، دشمنان در این جنگ هم مغلوب ملت ایران خواهند شد.

ایشان افزودند: البته تحریم‌ها مشکلاتی را به وجود می‌آورند و برخی بی‌تدبیری‌ها هم ممکن است این مشکلات را افزایش دهد، اما این مشکلات، مسایلی نیستند که جمهوری اسلامی ایران نتواند آن‌ها را حل کند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نوسانات اخیر ارز و ریال و خوشحالی دشمنان ملت ایران، خاطرنشان کردند: حدود دو یا سه ساعت عده‌ای در دو خیابان تهران چند سطل زباله را به آتش کشیدند، و بلافاصله مسوولان برخی کشورهای غربی با کنار گذاشتن متانت دیپلماسی، به ابراز خوشحالی کودکانه پرداختند اما باید از آنان پرسید که وضع اقتصادی ایران بدتر است یا کشورهای اروپایی که از حدود یکسال پیش درگیر تظاهرات خیابانی هستند؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به کشورهای غربی تأکید کردند: مشکلات شما به مراتب پیچیده‌تر از مشکلات ایران است، زیرا اقتصاد شما قفل شده است.

ایشان افزودند: امروز یکی از مسایل مهم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مشکلات اقتصادی مردم گرفتار آن و جنبش 99 درصدی است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بدانید جمهوری اسلامی ایران با این مشکلات از پا درنمی‌آید و به فضل الهی بر مشکلات غلبه خواهد کرد و بار دیگر دشمنان را در حسرت شکست دادن ملت ایران خواهد گذاشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عمل به وظیفه از جانب مردم و مسوولان را لازمه غلبه بر مشکلات دانستند و تأکید کردند: یکی از وظایف مهم مردم حفظ هوشیاری و موقع‌سنجی به لحظه است.

ایشان افزودند: در تهران عده‌ای به نام بازاری به خیابان آمدند و اغتشاش کردند اما بازاریان محترم سریعا اعلامیه دادند و از آن‌ها اعلام برایت کردند که این، کار درست و نشانگر هوشیاری بازاریان بود.

رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری قضایای فتنه سال 88 ، خاطرنشان کردند: بعد از انتخابات با عظمت سال 88، عده‌ای اظهار مخالفت کردند و عده‌ای هم بنام آن‌ها و با سوءاستفاده از این فرصت، آشوب و تشنج ایجاد کردند. آن عده‌ای که به اسم آن‌ها آشوب شد، باید همان موقع اعلامیه می‌دادند و اعلام برایت می‌کردند، اما این کار را انجام ندادند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: «هوشیاری و موقع سنجی لحظه‌ای» خصوصیت برجسته‌ای است که مردم همواره باید به آن توجه داشته باشند و به محض توطیه دشمن، به صورت لحظه‌ای واکنش نشان دهند.

ایشان وظیفه مسوولان را نیز حفظ اتحاد و همدلی، برنامه‌ریزی، رعایت حدود قانونی، مسوولیت‌شناسی و تقصیرها را به گردن هم نیانداختن، دانستند و تأکید کردند: در قانون اساسی نقش مجلس، دولت، رییس‌جمهور و قوه قضاییه مشخص شده است؛ بنابراین همه مسوولان باید به وظایف قانونی خود عمل کنند و با یکدیگر همدل، همراه و همزبان باشند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: به لطف خداوند کشور در این خصوص مشکلی ندارد زیرا مسوولان کشور اعم از روسای قوا و بدنه سه قوه، دلسوز و علاقه‌مند به سرنوشت کشور هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ممکن است اشتباهات یا خطاهایی هم وجود داشته باشد ولی همه این اشتباهات قابل جبران هستند.

ایشان تأکید کردند: مسیر ملت ایران، مسیر مهمی است که می‌تواند تاریخ جهان را متحول کند، همانگونه که اکنون تاریخ منطقه را متحول کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی حوادث منطقه را به زیان غرب به ویژه آمریکا و تهدیدی برای رژیم صهیونیستی خواندند و با اشاره به یاوه‌گویی‌های مسوولان رژیم صهیونیستی افزودند: البته این یاوه‌گویی‌ها ارزش جواب دادن را ندارد ولی کشورهای اروپایی که به دنبال آمریکا به راه افتاده‌اند، بدانند که این همراهی عاقلانه و خردمندانه نیست و یک نوع حماقت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به خاطره نه چندان بد ملت ایران از بیشتر کشورهای اروپایی تأکید کردند: البته ملت ایران از انگلیس ذهنیت بسیار بدی دارد و به همین علت، به آن ، انگلیس خبیث گفته می‌شود.

ایشان افزودند: کشورهای اروپایی بدانند که همراهی با آمریکا نتیجه‌ای جز منفور شدن نزد ملت ایران ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه، علاج اصلی و بنیانی مشکلات اقتصادی کشور را حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی دانستند و خاطرنشان کردند: توجه به تولید ملی موجب از بین رفتن گرانی، ایجاد اشتغال، و تقویت روحیه استغناء ملت ایران خواهد شد، بنابراین مسوولان باید به موضوع تولید ملی توجه جدی کنند.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، با ابراز خرسندی فراوان از سفر به استان خراسان شمالی به عنوان باب الرضا(ع)، در روز زیارتی آن حضرت ، به بیان ویژگی‌ها و خصلت‌های برجسته مردم این منطقه و ظرفیت‌های طبیعی و جغرافیایی خراسان شمالی پرداختند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای طبیعت زیبا و جاذبه‌های فراوان گردشگری، منابع طبیعی غنی و زمینه مستعد کشاورزی و دامی را از ویژگی‌های طبیعی استان خراسان شمالی برشمردند و افزودند: دیانت، سرزندگی و شور و نشاط، آماده بکار بودن، غیرت مرزبانی، استعدادهای برتر و درخشان، شجاعت، و همزیستی مهربانانه و برادرانه قومیت‌های مختلف، از امتیازات برجسته مردم استان خراسان شمالی است.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی حجت الاسلام و المسلمین یعقوبی امام جمعه بجنورد به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خیر مقدم گفت.

پایان(تهیه کننده{بسیج بدنه ی فعال ملت است})


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


اساسی ترین نیاز کشور.ایجاد روحیه امید به آینده و خود باوری در نسل جوان است.
پنج شنبه 20 مهر 1391 ساعت 16:23 | بازدید : 178 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

در اجتماع پرشور معلمان و اساتید استان خراسان شمالی؛

رهبر معظم انقلاب:اساسی ترین نیاز کشور،ایجاد روحیه امید به آینده و خودباوری در نسل جوان است

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به لزوم اهتمام به ساختن و شکل دهی هویت انسانی کودکان بر اساس خلقیات نیکو، از همان دوران ابتدایی، تأکید کردند: اساسی ترین نیاز کشور، ایجاد روحیه امید به آینده، نشاط ، و خودباوری در نسل جوان است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار هزاران نفر از معلمان، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های استان خراسان شمالی، هدف از برگزاری جلسات متعدد با معلمان و اساتید را نهادینه کردن فرهنگ احترام به مقام معلم و استاد بیان کردند و با اشاره به برخی مطالب حرفه‌ای، دقیق، سنجیده و کارشناسی شده معلمان و اساتید استان خراسان شمالی، افزودند: این مطالب بسیار قابل استفاده و شنیدن آنها لذت بخش بود، ضمن آنکه نشان دهنده وجود استعدادهای برتر و اندیشه‌های خوب و روشن در خراسان شمالی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تبیین فلسفه تشکیل حکومت در اسلام به منظور ایجاد تحول همه جانبه در فرد و جامعه و غلبه خصلت‌های انسانی بر خصلت‌های پست ، تأکید کردند: در چنین دیدگاهی، جایگاه و نقش آموزش و پرورش و آموزش عالی و معلمان و اساتید بسیار مهم و برجسته است.

ایشان شکل دهی و ساخت شخصیت و هویت کودکان را یکی از وظایف اساسی تربیتی در آموزش و پرورش دانستند و در ادامه به بیان برخی خصلت‌های مورد نیاز جامعه که باید از کودکی مورد اهتمام قرار گیرند، پرداختند.

آموزش فرهنگ خردورزی اولین نکته ای بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این خصوص گفتند: باید از همان دوران کودکی، ذهن کودکان را به فکر کردن و خردورزی عادت داد.

ایشان خودباوری و اعتماد به نفس را یکی دیگر از نیازهای تربیتی دوران کودکی دانستند و خاطرنشان کردند: یکی از فرهنگ‌های غلطی که از دوران گذشته در جامعه شکل گرفته و همچنان وجود دارد، نگاه نیازمندانه به غرب و بزرگ دیدن غرب و کوچک دیدن خود، بخصوص در مسائل علمی است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ریشه کن شدن این فرهنگ غلط در گرو ترویج روحیه خودباوری است، افزودند: خودباوری که در مقابل غرب باوری قرار دارد، باید در میان کودکان و جوانان گسترش یابد و از وظایف مهم آموزش و پرورش و آموزش عالی تزریق روحیه خودباوری است.

بردباری و حلم یکی دیگر از خصلت‌های اخلاقی بود که رهبر انقلاب اسلامی نیاز آن را در جامعه و روابط اجتماعی و حتی سیاسی بسیار ضروری دانستند و تأکید کردند: اگر گروه‌های سیاسی با صبر و بردباری با یکدیگر برخورد کنند، فضا بهتر خواهد شد.

ترویج روحیه کنجکاوی و پرسشگری، کار جمعی و همکاری، کار و دوری از تنبلی، و مطالعه و کتابخوانی در میان کودکان و نسل جوان، از دیگر نکاتی بودند که حضرت آیت الله خامنه‌ای به آنها اشاره کردند.

ایشان همچنین عادت دادن کودکان و جوانان به داشتن همت بلند و افق دور دست را یکی دیگر از نیازها برشمردند و افزودند: ترویج روحیه خودباوری و اینکه "ما میتوانیم" از جمله نیازهایی است که از وظایف مهم آموزش و پرورش و آموزش عالی بشمار می‌رود.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های شگرف علمی کشور و همچنین افزایش جذب دانشجو و هیأت علمی در کشور نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، تأکید کردند: مراکز معتبر آماری دنیا، رتبه علمی جمهوری اسلامی ایران در دنیا را، رتبه شانزدهم اعلام و پیش بینی کرده‌اند این جایگاه تا شش سال دیگر به رتبه چهارمی ارتقاء خواهد یافت.

حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به ارتقاء سهم ایران در تولید علم در دنیا، به 2 درصد، خاطرنشان کردند: همه این پیشرفتها در شرایط سختی، تحریم و فشار، و با همت عده‌ای جوان مختصص و با انگیزه که از حمایتهای مالی و معنوی سازمان یافته هم برخوردار نبودند، آغاز شد.

ایشان افزودند: این پیشرفتهای بزرگ علمی و دانشگاهی، در چنین شرایطی، امید بخش و نشان دهنده روحیه خودباوری و حرکت رو به جلو، در میان نسل جوان است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید در مدارس و دانشگاهها دائما، روحیه امید به آینده و حرکت و نشاط دمیده و از هرگونه القاء یأس و ناامیدی پرهیز شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین معلمان و اساتید را به مراقبت از جوانان در مقابل رخنه‌ی عرفان های کاذب توصیه کردند و افزودند: معیار اسلام برای علوّ معنوی و روحی ، تقوا و پاکدامنی، با تلاش برای دوری از گناهان و اهتمام به نماز و انس با قرآن است.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با گلایه از برخی مطالب و یا اشعار و سرودهایی که در برخی دیدارها قرائت میشوند، تأکید کردند: اظهار محبت از جانب مردم به خدمتگزاران خود، مطلوب و مورد تأیید اسلام است اما این اظهار محبت نباید موجب بیان سخنان، تعابیر، و اوصاف مبالغه آمیز شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطر نشان کردند: باید جلوی گسترش فرهنگ تمجید و مبالغه گویی اغراق آمیز گرفته شود.

در ابتدای این دیدار آقایان و خانم ها:

سیّدجواد پورنقی متخصص داخلی، فوق تخصص گوارش و کبد، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد

خیرالنساء محمدپور کارشناسی ارشد رشته مدیریت، نماینده گروه های آموزش دوره ابتدایی

حسین اسکندری دکترای فلسفه و تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرّس

جلال لنگری دکترای ریاضی، رزمنده و جانباز، 24 سال سابقه تدریس

معصومه اسلامی عضو هیأت علمی دانشگاه بجنورد، دارای مقالات علمی پژوهشی، مشاور خانواده

غلامرضا ابراهیمی مقدم دکترای تخصصی در رشته فلسفه و کلام از حوزه علمیه قم

محمدرضا کرامتی استاد و متخصص قرآنی، حافظ کل قرآن

و قربانعلی اسماعیلی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، دکترای رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی

مطالبی را در خصوص موضوعات مربوط به آموزش و پرورش و دانشگاهها و همچنین مسائل فرهنگی بیان کردند.

محورهای مطالبی که معلمان و اساتید بیان کردند به این شرح است:

ارتقای امکانات آموزشی و پژوهشی مراکز علمی استان خراسان شمالی

ایجاد زمینه برای جلوگیری از مهاجرت اساتید و پژوهشگران خراسان شمالی به استانهای دیگر

ضرورت تأسیس علوم بین رشته ای در رشته های پزشکی بمنظور اهتمام بیشتر به مسائل انسانی و اخلاقی در کنار دروس تخصصی

توسعه و تجهیز مدارس قرآنی در مقاطع ابتدایی

اهتمام بیشتر به مسائل آموزشی، علمی، تربیتی و رفاهی معلمان مقاطع ابتدایی

تأسیس مراکز پژوهشی و کارگاههای علمی برای دوره ابتدایی

توجه به ویژگیهای بومی و فرهنگی مناطق مختلف در تدوین کتابهای درسی

اهمیت تدوین نقشه راه جامع و فلسفه آموزش عالی

وجود غرب زدگی پنهان در لایه های سیستم آموزشی

غلبه فنّی گرایی و حرفه گرایی در دانشگاهها و کم توجهی به رشته های علوم انسانی

استفاده از اساتید مجرب و دارای سابقه معلمی در دانشگاه جامع فرهنگیان

لزوم رفع نواقص علمی و آموزشی کتابهای ریاضی، تحت نظر یک گروه متخصص

اهتمام به شاخص های ارتقای بهداشت روانی خانواده بر اساس آموزه های اسلامی

پیشنهاد تشکیل پژوهشکده فرهنگی خانواده در دانشگاهها

ضرورت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات مشاوره ای و روانشناختی به خانواده ها

تخصیص متوازن و عادلانه امکانات و فرصت های پژوهشی و تحقیقاتی به دانشگاهها

در نظر گرفتن امتیازات ویژه برای اساتید در مناطق محروم

توجه دو چندان به موازین علمی و اخلاقی در جذب اعضای هیأت علمی

اصلاح برخی روشهای انتقال معارف دینی به نسل جوان

توجه جدی تر مراکز و دستگاههای فرهنگی و آموزشی به فرهنگ دینی

لزوم اقدامات روشمند و هماهنگ برای ارتقای فرهنگ اخلاق اجتماعی

ضرورت گسترش روحیه نقد منصفانه و نقدپذیری در جامعه

با تشکر


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


تمایل انگلیس برای افزایش فشارها علیه ایران!!!
یک شنبه 16 مهر 1391 ساعت 16:3 | بازدید : 189 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

تمایل انگلیس برای افزایش فشارها علیه ایران

 
وزیر دفاع انگلیس اذعان کرد که کشور تمایل دارد به بهانه برنامه هسته ای، فشارها علیه جمهوری اسلامی ایران را افزایش دهد.
 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فیلیپ هاموند" در مصاحبه با هفته نامه انگليسي "آبزرور"، با درخواست برای تشديد فشارهاي جهاني بر برنامه هسته‌اي ايران، مدعی شد كه اين فشارها بايد تا مرحله‌اي كه بقاي نظام ايران تهديد شود، ادامه یابد.

 هاموند در بخش دیگری از ادعاهای ضد ایرانی خود، تأکید کرد که صحبت از اعمال يك تحريم عمومي در بخش بازرگاني و همچنين بستن راه‌هاي باقيمانده دسترسي ايران به كانال‌هاي بانكداري بين‌المللي مطرح است، و قطعا مي توان درد تحريم‌ها را بيشتر کرد.

وی ادامه داد در صورتي كه اثرات تحريم ها در خيابان ها ديده شود، مقام هاي ايران احتمالا موضع خود را در قبال فعاليت هاي هسته اي تغيير خواهند داد.

ادعای وزیر دفاع انگلیس مبنی بر ضرورت تشدید تحریم ها و فشارها علیه ایران به دلیل برنامه هسته‌ای درحالی است که این برنامه طبق اذعان کارشناسان و ناظران بین المللی هیچگاه از مسیر مسالمت آمیز خود خارج نشده.

این درحالی است که انگلیس و دیگر قدرتها که همگی مدعی آزادی و دمکراسی هستند، هیچگاه به زرادخانه های سلاح هسته ای رژیم اشغالگر و فعالیتهای محرمانه تسلیحاتی و هسته ای این رژیم اشاره‌ای نمی کنند؛ و با وجود تجاوزات و تهدیدهای این رژیم برای کشورهای منطقه خاورمیانه، داشتن سلاح کشتار جمعی و انواع تسلیحات کشنده نظامی را حق این رژیم می دانند.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


کاریکاتور درباره ی هواپیمای جاسوسی آمریکا!!!
شنبه 15 مهر 1391 ساعت 15:39 | بازدید : 854 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )


تهیه:پایگاه شهید مدرس زواره

تهیه:پایگاه شهید مدرس زواره

ادامه در ادامه ی مطلب...


موضوعات مرتبط: طنز و کاریکاتور , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


زندیگ نامه ی آیت الله خامنه ای +عکس های دیده نشده
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 17:32 | بازدید : 277 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )
 
 

نگاهی گذرا به زندگینامه‌ی حضرت آيت‌الله‌العظمی سيد علی حسینی خامنه‌ای

 

رهبر انقلاب اسلامی ایران

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif سيد على حسینی خامنه‌اى فرزند مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمين حاج سيد جواد حسينى خامنه‌اى، در فروردین‌ماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمرى در مشهد مقدس چشم به دنيا گشود. او دومين پسر خانواده بود و زندگى مرحوم سيد جواد خامنه‌اى هم مانند بيشتر روحانيون و مدرسان علوم دينى، بسيار ساده: «پدرم روحانى معروفى بود، اما خيلى پارسا و گوشه‌گير [...] زندگى ما به‌سختى مى‌گذشت. من يادم هست شب‌هايى اتفاق مى‌افتاد كه در منزل ما شام نبود. مادرم با زحمت براى ما شام تهيه مى‌كرد. [...] آن شام هم نان و كشمش بود.»

خانه‌ی ما در خیابان خسروی نو بود... فیلم
خانه‌اى كه خانواده‌ی سيد جواد در آن زندگى مى‌كردند در یكی از محله‌های فقیرنشین مشهد بود: «منزل پدرى من كه در آن متولد شده‌ام، تا چهار پنج سالگى من، يك خانه‌ی  ۶۰ ـ ۷۰  مترى در محله‌ی فقيرنشين مشهد بود كه فقط يك اتاق داشت و يك زيرزمين تاريك و خفه‌اى! هنگامى كه براى پدرم ميهمان مى‌آمد -و معمولاً پدر بنا بر اين كه روحانى و محل مراجعه مردم بود، ميهمان داشت- همه‌ی ما بايد به زيرزمين مى‌رفتيم تا مهمان برود. بعد عده‌اى كه به پدر ارادتى داشتند، زمين كوچكى را كنار اين منزل خريده به آن اضافه كردند و ما داراى سه اتاق شديم.»

رهبر انقلاب از دوران كودكى در خانواده‌اى فقير اما روحانى پرورش يافتند و از چهار سالگى به همراه برادر بزرگشان سيد محمد برای یادگیری الفبا و قرآن مجید، به مكتب‌خانه رفتند و پس از آن در مدرسه‌ی تازه‌تأسيس اسلامى «دارالتعليم ديانتى» ثبت نام كردند و دوران تحصيل ابتدايى را در آن مدرسه گذراندند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  میثاق طلبگی

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۳۰
سیدعلی از دوازده سالگی و با رفتن به مدرسه‌ی علمیه‌ی سلیمان‌خان و سپس نواب مشهد، پس از آموختن مقدمات علوم حوزوی، فراگیری دروس سطح همچون معالم، قوانین، شرح لمعه، رسائل، مكاسب و كفایه را از اساتیدی همچون حضرات آیات میرزا احمد مدرس یزدی، حاج شیخ هاشم قزوینی و سید جلیل حسینی سیستانی ادامه داد. اما آن استادی كه سیدعلی نوجوان از او استفاده‌های فراوانی در دروس سطح برد، كسی جز پدرش نبود؛ یعنی مرحوم آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای كه از آیات عظامی همچون نائینی و آقا سید ابوالحسن اصفهانی اجازه‌ی اجتهاد داشت. http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200007220710_5467.jpg

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۳۴
شانزده سالگی سنی بود كه آقاسیدعلی حضور در درس خارج فقه آیت‌الله‌العظمی سید محمدهادی میلانی را آغاز كرد. ایشان همزمان در جلسات مرحوم حاج میرزاجوادآقا تهرانی نیز شركت می‌كرد. مباحث این جلسات بیشتر به نقد و رد كتاب فلسفه‌ی منظومه‌ی ملاهادی سبزواری می‌گذشت. علاوه بر این و به دلیل علاقه‌ی آقاسیدعلی به فلسفه و به سبب جوّ ضد فلسفه‌ی آن روزهای مشهد، او ناگزیر بود كه در درس مرحوم آقا شیخ رضا ایسی- از اساتید فلسفه‌ی مورد وثوق حضرت آیت‌الله میلانی- به صورت پنهانی و خصوصی شركت كند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۳۶
هجدهمین سال زندگیِ آقاسیدعلی مقارن شد با عزم او برای حضور در نجف اشرف به قصد زیارت حرم امیرالمؤمنین علیه‌السلام و درك كردن محضر و دروس بزرگان نجف. سیدعلی پس از حضوری كوتاه در این حوزه، درس اساتیدی همچون آیت‌الله العظمی سید محسن حكیم را بیشتر پسندید و تصمیم گرفت كه اگر پدرشان اجازه‌ داد، در نجف بماند و به درس آن اساتید برود. به پدر نامه نوشت و از او برای ماندن و ادامه‌ی تحصیل در نجف اجازه خواست. پاسخ منفی شنید و لذا به امر پدر به مشهد بازگشت.
مشهد؛ سال ۱۳۳۶
پس از برگشتن به مشهد و ادامه‌ی ارتباط با طلابی كه از قم برای زیارت حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام می‌آمدند، سید جوان مصمم شد برای رفتن به حوزه‌ی قم. در آن هنگام هدایت حوزه‌ی قم را آیت‌الله‌العظمی بروجردی زعامت می‌كرد و این حوزه به سوی شكوفایی و مركزیت علمی می‌رفت. پدر آقاسیدعلی اما كه راهنما و مشاور اصلی او بود، با ترك مشهد موافقت نكرد و این مخالفت ادامه یافت تا یك سال بعد.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۳۷
با شروع سال تحصیلی جدید حوزه، آقا سیدجواد خامنه‌ای رضایت داد كه فرزند فاضلش به قم هجرت كند. آقاسیدعلی به قم رفت و در مدرسه‌ی علمیه‌ی حجتیه مستقر شد. برادر بزرگترش سیدمحمد هم در آن‌جا طلبه بود. بانی ساخت این مدرسه‌ی علمیه -كه از دیگر مدارس آن زمانِ قم تازه‌سازتر بود- آیت‌الله‌العظمی حجت كوه‌كمره‌ای بود و طرح معماری آن را علامه سید محمدحسین طباطبایی داده بود.

آقاسیدعلی كه به‌زودی در بین هم‌مباحثه‌هایش به كثرت مطالعه و اشتغال درسی شهره شد. از آغاز ورودش به قم در درس خارج فقه حضرت آیت‌الله العظمی بروجردی شركت كرد. از همان ابتدا در دروس حاج‌آقا روح‌الله هم (حضرت امام خمینی رضوان‌الله‌علیه) نیز حضور یافت. از بركات حضور در این درس آقای بروجردی، نكات مهم رجالی بود كه استاد در آن بسیار متبحّر بود. تقریرات درس خارج فقه و اصول مرحوم امام و مرحوم آیت‌الله‌العظمی بروجردی هنوز نزد آیت‌الله خامنه‌ای باقی است؛ هرچند كه ساواك بسیاری از آنها را در دوران مبارزه از بین برد.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۴۰
در فروردین این سال حضرت آیت‌الله‌العظمی بروجردی به لقاء حضرت حق شتافت و مرجعیت امام خمینی رضوان‌الله‌علیه مطرح شد. سخنرانی‌های انتقادی امام و اعتراض‌های تند ایشان علیه اقدامات رژیم و شخص پهلوی دوم، پایه‌های قیام اسلامی در قم و زمینه‌های شكل‌گیری مبارزات را پی ‌ریخت. شاگردان ایشان نیز هریك در سنگری به تبلیغ و روشنگری ‌پرداختند و به دنبال تحكیم قیام و تثبیت مرجعیت و زعامت امام بودند.
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200015260237_5467.jpg
http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۴۲
پس از حادثه‌ی یورش عوامل پهلوی به مدرسه‌ی فیضیه و با اوج‌گیری مبارزات طلاب و مردم متدین علیه رژیم، امام خمینی را دستگیر كردند و به تبعید فرستادند. پس از تبعید امام، شاگردان ایشان مبارزات را در قم و دیگر شهرها ادامه دادند. روش مبارزاتی امام سبب شده بود تا آقاسیدعلی -كه تحت تأثیر شخصیت انقلابی شهید نواب صفوی نیز بود- به انجام وظیفه‌ی روشنگری در مبارزات بپردازد. لذا ساواك دو بار او را دستگیر كرد. در همین سال امام خمینی او را به عنوان نماینده‌ی خود و برای ابلاغ پیام درباره‌ی مبارزه با رژیم شاه، نزد آیت‌الله‌العظمی میلانی در مشهد فرستادند. همه‌ی این‌ها در كنار فضای گرم درس و بحث و مباحثات علمی بود.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۴۳
در این سال آیت‌الله سیدجواد خامنه‌ای كه در مشهد ساكن بود، بینایی خود را از دست داد. این بدترین خبر برای آقاسیدعلی بود كه می‌خواست در قم بماند. او با وجود اصرار اساتید خود بر ماندنش در قم و از جمله اصرار آیت‌الله حاج شیخ مرتضی حائری یزدی –فرزند آیت‌الله‌العظمی حائری مؤسس–قصد عزیمت به مشهد مقدس كرد. در مدت تحصیل در قم، به غیر از امام خمینی و مرحوم آقای بروجردی، حضرات آیات شیخ مرتضی حائری در فقه و اصول و علامه سیدمحمدحسین طباطبایی در فلسفه، از دیگر اساتید آقاسیدعلی خامنه‌ای بودند. همچنین آقایان شیخ محمد حسین بهجتی شفق، حجت‌الاسلام محمدجواد حجتی كرمانی، حجت‌الاسلام سید جعفر شبیری زنجانی، آیت‌الله حاج شیخ مهدی باقری كنی و آیت‌الله ربانی املشی از هم‌مباحثه‌های نزدیك او به شمار می‌رفتند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۴۴
پس از بازگشت به مشهد مقدس، پدر كه از اساتید اصلی او در سال‌های طلبگی بود، دیگر نابینا شده و از نعمت مطالعه محروم بود و آقاسیدعلی چشمان پدرش شد! او هر روز و در زمانی مشخص، چند ساعت برای پدر كتاب می‌خواند و همان متون را با او مباحثه می‌كرد.
تدریس رسائل و مكاسب و كفایه، آغاز تدریس تفسیر قرآن كریم و حضور مجدد در درس خارج فقه آیت‌الله‌العظمی میلانی -علیرغم اختلاف سلیقه در مبارزات سیاسی- بخشی از فعالیت‌های علمی روحانی ۲۶ ساله‌ی ساكن خیابان خسروی نو در مشهد مقدس بود.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ۱۳۴۷-۱۳۵۷
مدرسه‌ی علمیه‌ی میرزا جعفر مشهد، شاهد جلسات تفسیر قرآن كریم بود كه به‌سرعت مورد استقبال طلاب قرار گرفت. «تفسیرِ فعّال قرآن» كه سیدعلی خامنه‌ای آن را تدریس می‌كرد، شیوه‌ی جدید و خاصی از تفسیر كلام‌الله مجید بود و طلاب را روزبه‌روز به بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن ترغیب می‌كرد. این جلسات به دلیل استقبال زیاد و مباحث مبارزاتی مطرح‌شده در كنار تدریس رسائل و مكاسب و كفایه، با ممانعت‌های مكرر عوامل رژیم پهلوی مواجه شد. این اتفاق باعث شد تا این دروس از مسجد امام حسن مجتبی علیه‌السلام به مسجد كرامت و پس از آن به مساجد رضایی، قبله و... منتقل شود. این جلسات كه دیگر به محل حضور دانشجویان نیز تبدیل شده بود، به دلیل بازداشت آیت‌الله خامنه‌ای بارها متوقف و دوباره برگزار می‌شد تا این‌كه در سال ۱۳۵۶ به دلیل تبعید آیت‌الله خامنه‌ای به ایرانشهر، تعطیل شد. http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200039060156_5467.jpg

ممنوع‌الخروج شدن از كشور به دلیل مبارزات انقلابی در مشهد، دستگیری‌های پیاپی و فعالیت‌های سیاسی باعث شد تا سیدعلی حسینی خامنه‌ای نتواند برای ارتباط‌گیری از نزدیك با امام خمینی به نجف اشرف برود، اما ماندن در مشهد و پركردن خلأ فكری و ایدئولوژیك كه پیش از این برای جریان مبارزه وجود داشت، موجب شد تا جلسات مستمر با شهید مرتضی مطهری پیگیری شود و محصول آن جلسات «تدوین ایدئولوژی اسلامی» باشد.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  مبارزات سياسى
آيت‌الله خامنه‌اى به گفته‌ی خودشان «از شاگردان فقهى، اصولى، سياسى و انقلابى امام خمينى قدّس‌سرّه» هستند و نخستين جرقه‌هاى سياسى و مبارزاتى ایشان و دشمنى با طاغوت را مجاهد بزرگ و شهيد راه اسلام شهيد «سيد مجتبى نواب صفوى» در ذهن ايشان زده است؛ هنگامی كه نواب صفوى با عده‌اى از فدایيان اسلام در سال ۱۳۳۱ به مشهد رفتند و در مدرسه‌ی سليمان‌خان، سخنرانى پرهيجان و بيداركننده‌اى در موضوع احياى اسلام و حاكميت احكام الهى و نیز فريب و نيرنگ شاه و انگليس و دروغگويى آنان به ملت ايران، ايراد كردند.
«همان وقت جرقه‌هاى انگيزش انقلاب اسلامى به وسيله‌ی نواب صفوى در من به وجود آمده و هيچ شكى ندارم كه اولين آتش را مرحوم نواب در دل ما روشن كرد.»

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif
همراه با نهضت حضرت امام خمينى قدّس‌سرّه
آيت‌الله خامنه‌اى از سال ۱۳۴۱ كه در قم حضور داشتند و از زمانی كه حركت انقلابى و اعتراض‌آميز امام خمينى عليه سياست‌هاى ضد اسلامى و آمريكاپسند محمدرضا شاه پهلوى آغاز شد، وارد ميدان مبارزات سياسى شدند و شانزده سال تمام با وجود فراز و نشيب‌هاى فراوان و شكنجه‌ها و تعبيدها و زندان‌ها مبارزه كردند و در اين مسير از هيچ خطرى نترسيدند.
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200011470253_5467.jpg
نخستين بار در محرم سال ۱۳۸۳ ﻫ.ق از سوى امام خمينى قدّس‌سرّه مأموريت يافتند كه پيام ايشان را به آيت‌الله‌العظمی ميلانى و علماى خراسان در خصوص چگونگى برنامه‌هاى تبليغاتى روحانيون در ماه محرم و افشاگرى عليه سياست‌هاى آمريكايى شاه و اوضاع ايران و حوادث قم برسانند. ايشان اين مأموريت را انجام دادند و خود نيز براى تبليغ، عازم شهر بيرجند شدند و در راستاى پيام امام خمينى، به تبليغ و افشاگرى عليه رژيم پهلوى و آمريكا پرداختند. به اين خاطر در ۹ محرم «۱۲ خرداد ۱۳۴۲»  دستگير و يك شب بازداشت شدند و فرداى آن با اين شرط آزاد شدند ‌كه منبر نروند و تحت نظر باشند. با پيش آمدن حادثه‌ی خونین ۱۵خرداد، باز هم ایشان را از بیرجند به مشهد آوردند، تحویل بازداشتگاه نظامى دادند و ده روز در آن‌جا با سخت‌ترین شرایط و شكنجه و آزارها زندانى شدند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif دومين بازداشت
در بهمن ۱۳۴۲ -رمضان ۱۳۸۳ ﻫ.ق- آیت‌الله خامنه‌اى با عده‌اى از دوستانشان بر اساس برنامه‌ی حساب‌شده‌اى به مقصد كرمان حركت كردند. پس از دو سه روز توقف در كرمان و سخنرانى و منبر و ديدار با علما و طلاب آن شهر عازم زاهدان شدند. سخنرانى‌ها و افشاگرى‌هاى پرشور ايشان و به‌ويژه در ايام ششم بهمن -سالگرد انتخابات و رفراندوم رژیم شاه- مورد استقبال مردم قرار گرفت. در روز پانزدهم رمضان كه مصادف با ميلاد امام حسن علیه‌السلام بود، صراحت و شجاعت و شور انقلابى ايشان در افشاگرى سياست‌هاى شيطانى و آمريكايى رژيم پهلوى، به اوج رسيد و ساواك شبانه ايشان را دستگير و با هواپيما روانه‌ی تهران كرد. رهبر بزرگوار، حدود دو ماه در زندان قزل‌قلعه -به صورت انفرادى- زندانى شدند و انواع اهانت‌ها و شكنجه‌ها را تحمل كردند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif سومين و چهارمين بازداشت
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200051460968_5467.jpgكلاس‌هاى تفسير و حديث و انديشه‌ی اسلامى ايشان در مشهد و تهران با استقبال كم‌نظير جوانان پرشور و انقلابى مواجه شد. همين فعاليت‌ها سبب عصبانيت ساواك شد و ايشان را مورد تعقيب قرار دادند. به اين خاطر در سال ۱۳۴۵ در تهران مخفيانه زندگى مى‌كردند و يك سال بعد -۱۳۴۶- دستگير و محبوس شدند. همين فعاليت‌هاى علمى و برگزارى جلسات و تدريس و روشنگرى عالمانه و مصلحانه بود كه موجب شد آن بزرگوار بار ديگر توسط ساواك جهنمى پهلوى در سال ۱۳۴۹ نيز دستگير و زندانى كردند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif پنجمين بازداشت
حضرت آيت‌الله خامنه‌اى درباره‌ی پنجمين بازداشت خويش توسط ساواك مى‌نويسد:
«از سال ۴۸ زمینه‌ی حركت مسلحانه در ایران محسوس بود. حساسیت و شدت عمل دستگاه‌هاى جارى رژیم پیشین نیز نسبت به من -كه به قرائن دریافته بودند چنین جریانى نمى‌تواند با افرادى از قبیل من در ارتباط نباشد- افزایش یافت. سال ۵۰ مجدداً و براى پنجمین بار به زندان افتادم. برخوردهاى خشونت‌آمیز ساواك در زندان آشكارا نشان مى‌داد كه دستگاه از پیوستن جریان‌هاى مبارزه مسلحانه به كانون‌هاى تفكر اسلامى به‌شدت بیمناك است و نمى‌تواند بپذیرد كه فعالیت‌هاى فكرى و تبلیغاتى من در مشهد و تهران از آن جریان‌ها بیگانه و به كنار است. پس از آزادى، دایره‌ی درس‌هاى عمومى تفسیر و كلاس‌هاى مخفى ایدئولوژى و... گسترش بیشترى پیدا كرد.»

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif بازداشت ششم
در بين سال‌هاى ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۳ درس‌هاى تفسير و ايدئولوژى آيت‌الله خامنه‌اى در سه مسجد «كرامت»، «امام حسن علیه‌السلام» و «ميرزا جعفر» مشهد مقدس تشكيل می‌شد و هزاران نفر از مردم مشتاق به‌ويژه جوانان آگاه و روشنفكر و طلاب انقلابى و معتقد را به اين سه مركز مى‌كشاند و با تفكرات اصيل اسلامى آشنا مى‌ساخت. درس نهج‌البلاغـه‌ی ايشان از شور و حال ديگـرى برخوردار بود و در جزوه‌هاى پلى‌كپى‌شده تحت عنوان: «پرتوى از نهج‌البلاغه» تكثير و دست به دست مى‌گشت. طلاب جوان و انقلابى كه درس حقيقت و مبارزه را از محضر ايشان مى‌آموختند، با عزيمت به شهرهاى دور و نزديكِ ايران، افكار مردم را با آن حقايق نورانى آشنا و زمينه را براى انقلاب بزرگ اسلامى آماده مى‌ساختند.http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200048090321_5467.jpg

اين فعاليت‌ها موجب شد كه در دى ماه ۱۳۵۳ ساواك بى‌رحمانه به خانه‌ی آيت‌الله خامنه‌اى در مشهد هجوم ببرد و ايشان را دستگير و بسيارى از يادداشت‌ها و نوشته‌های ایشان را ضبط كنند. اين ششمين و سخت‌ترين بازداشت ايشان بود و تا پاييز ۱۳۵۴ در زندان كميته‌ی مشترك تهران زندانی بودند. در اين مدت در سلولى با سخت‌ترين شرايط نگهداشته شدند. سختى‌هايى كه ايشان در اين بازداشت تحمل كردند، به تعبير خودشان «فقط براى آنان كه آن شرايط را ديده‌اند» قابل فهم است.

پس از آزادى از زندان، به مشهد مقدس برگشتند. باز هم همان برنامه و تلاش‌هاى علمى و تحقيقى و انقلابى ادامه داشت. البته ديگر امكان تشكيل كلاس‌هاى سابق را به ايشان ندادند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif در تبعيد
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200053410592_5467.jpgرژیم پهلوى در اواخر سال ۱۳۵۶، آیت‌الله خامنه‌اى را مجدداً دستگیر و براى مدت سه سال به شهر ایرانشهر تبعید كرد. البته در اواسط سال ۱۳۵۷ و در پی اوج‌گيرى مبارزات مردم مسلمان و انقلابى ايران، ايشان از تبعيدگاه آزاد شدند و به مشهد مقدس بازگشتند و در صفوف مقدم مبارزات مردمى عليه رژيم پهلوى قرار گرفتند. پس از پانزده سال مبارزه‌ی مردانه و مجاهدت و مقاومت در راه خدا و تحمل آن‌همه سختى و تلخى، ثمره‌ی شيرين قيام و مقاومت و مبارزه؛ يعنى پيروزى انقلاب كبير اسلامى ايران و سقوط خفّت‌بار حكومتِ سراسر ننگ و ظالمانه‌ی پهلوى و برقرارى حاكميت اسلام در اين سرزمين را ديدند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  در آستانه‌ی پيروزى
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/5467/H/139103200056020309_5467.jpgدر آستانه‌ی پيروزى انقلاب اسلامى و پيش از بازگشت امام خمينى از پاريس به تهران، «شوراى انقلاب اسلامى» با شركت افراد و شخصيت‌هاى مبارزى همچون شهيد مطهرى، شهيد بهشتى، هاشمى رفسنجانى و ... در ايران تشكيل گرديد. آيت‌الله خامنه‌اى نيز به فرمان امام بزرگوار به عضويت اين شورا درآمدند. پيام امام توسط شهيد مطهرى به ايشان ابلاغ گرديد و با دريافت پيام رهبر كبير انقلاب، از مشهد به تهران آمدند.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/home/rect-1-n.gif  پس از پيروزى انقلاب اسلامی
آيت‌الله خامنه‌اى پس از پيروزى انقلاب اسلامى نيز همچنان پرشور و پرتلاش به فعاليت‌هاى ارزشمند اسلامى و در جهت نزديك‌تر شدن به اهداف انقلاب اسلامى پرداختند كه همه در نوع خود و در زمان خود بى‌نظير و بسيار مهم بودند كه در اين مختصر فقط به ذكر رئوس آنها مى‌پردازيم:

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif پایه‌گذارى «حزب جمهورى اسلامى» با همكارى و همفكرى علماى مبارز و هم‌رزم خود: شهید بهشتى، شهید باهنر، حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمى رفسنجانى و... دراسفند ۱۳۵۷

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif معاونت وزارت دفاع در سال ۱۳۵۸

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif سرپرستى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى در سال ۱۳۵۸

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif امام جمعه‌ی تهران، ۱۳۵۹

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif نمایندگی امام خمینی قدّس‌سرّه در شوراى عالى دفاع، ۱۳۵۹

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif نمایندگی مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى، ۱۳۵۸

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif حضور در جبهه‌هاى دفاع مقدس.
از سال ۱۳۵۹ و با شروع جنگ تحمیلى عراق علیه ایران و تجاوز ارتش متجاوز صدام به مرزهاى ایران. این حضور تا پایان جنگ در سال ۱۳۶۷ ادامه داشت.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ترور نافرجام ایشان توسط منافقین در ششم تیرماه ۱۳۶۰ در مسجد ابوذر تهران.

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif دو دوره ریاست‌جمهورى اسلامی ایران با رأی قاطع ملت.
به دنبال شهادت محمدعلى رجایى دومین رئیس‌جمهور ایران، آیت‌الله خامنه‌اى در مهر ماه ۱۳۶۰ با كسب بیش از شانزده میلیون رأى مردمى و حكم تنفیذ امام خمینى قدّس‌سرّه به مقام ریاست‌جمهورى ایران اسلامى برگزیده شدند. همچنین از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ براى دومین بار به این مقام و مسئولیت انتخاب شدند.
فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ریاست شوراى انقلاب فرهنگی، ۱۳۶۰
با تشکر        تهیه کننده مقاله:{بسیج بدنه ی فعال ملت است.}
http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، ۱۳۶۶

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ریاست شوراى بازنگرى قانون اساسى، ۱۳۶۸

http://farsi.khamenei.ir/themes/fa_def/images/ver2/li_star_1.gif ولی‌فقیه و رهبر انقلاب اسلامی ایران.
از روز چهاردهم خرداد سال ۱۳۶۸، پس از رحلت رهبر كبیر انقلاب امام خمینى (قدس سره) توسط مجلس خبرگان رهبرى به این مقام و مسئولیت عظیم انتخاب شدند.
موضوعات مرتبط: رهبر , ,

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


برنامه ی هسته ای ایران و تنش میان آمریکا و اسرائیل!!
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 17:27 | بازدید : 156 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

برنامه هسته ای ایران و تنش میان آمریکا و اسرائیل

 
العالم - موضع واشنگتن در مقابل رویکرد رئیس کابینه صهیونیستی و وزیر جنگ این رژیم در خصوص اقدامی نظامی علیه ایران، راهبردهای مشترک آمریکا و اسرائیل را در منطقه دچار تضاد کرده است.
 

به گزارش شبکه العالم، گزارشگر کانال ده تلویزیون اسرائیل در این خصوص مدعی شد : رئیس کابینه اسرائیل همواره تعامل با برنامه هسته ای ایران را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.

تلویزیون اسرائیل در همین حال اظهارات بنیامین نتانیاهو در انتقاد از عملکرد جامعه بین المللی را در قبال برنامه هسته ای ایران پخش کرد  که در آن گفت: جامعه بین المللی هیچ خط قرمزی را در قبال روند برنامه هسته ای ایران مشخص نکرده و تا زمانی که تهران با این خطوط قرمز روبرو نشود به فعالیتهای هسته ای خود ادامه می دهد.

وی اظهارداشت : ایران با برخورد قاطع جامعه بین المللی در زمینه برنامه هسته ای مواجه نشده است.

گزارشگر اسرائیلی گفت: مارتین دمپسی رئیس ستاد ارتش آمریکا با اظهارات اخیر خود مبنی بر اینکه "حمله به سازه های هسته ای ایران برنامه هسته ای تهران را مختل نمی کند" مطالبات آتشین مسؤولان رژیم اسرائیل را برای اقدام نظامی علیه این کشور، خنثی کرد.

"گلعاد اردن" وزیر محیط زیست اسرائیل در خصوص سخنان دمپسی تصریح کرد: اظهارات رئیس ستاد ارتش آمریکا و سخنگوی کاخ سفید با روابط امنیتی مستحکم میان واشنگتن و تل آویوو همکاریهای دو جانبه آنها در زمینه های امنیتی و راهبردی منافات دارد.

گزارشگر اسرائیلی گفت: جریان اپوزیسیون از تنش ایجاد شده میان آمریکا و اسرائیل در خصوص برنامه هسته ای ایران نگران است.

تلویزیون اسرائیل در همین حال اظهارات "نحمان شای" نماینده حزب کادیما در کنست اسرائیل را در این زمینه پخش کرد.

شای گفت: روابط آمریکا و اسرائیل دچار بحران شده است.این بحران ابعاد گسترده روابط راهبردی قدس و واشنگتن را تحت تاثیر قرار می دهد.

آمریکا از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی در دستیابی به سلاح هسته ای و تولید و تقویت زرادخانه اتمی این کشور به شمار می رود که طی دهه های گذشته به دور از چشم آژانس بین المللی انرژی هسته ای دنبال شده است.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


تهیدید های رژیم اسرائیل عزم ایران را جدی تر می کند.
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 12:50 | بازدید : 197 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

تهديدهاي رژیم اسرائیل عزم ايران را جدي تر مي كند

العالم - برخي رسانه هاي اسرائيلي، اظهارات نتانياهو نخست وزير رژِيم صهيونيستي در سازمان ملل را موجب افزايش عزم و پافشاري ايران در دفاع از برنامه هسته اي دانستند.
 

به گزارش برنامه " العين الاسرائيليه " از شبكه خبري العالم، شبكه 2 تلويزيون اسرائيل در گزارشي بيان كرد: سخنراني نتانياهو درباره تعيين خط قرمز براي برنامه هسته اي ايران در مجمع عمومي سازمان ملل، واكنش مسئولان رده بالاي ايراني را سبب شد به طوري كه آنها تاكيد كردند كه اجازه نخواهند داد هيچ چيزي جلوي پيشرفت برنامه هسته اي ايران را بگيرد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي هنگام پيگيري رزمايشي نظامي تاكيد كرد كه ايران در وضع آماده باش بسيار بالايي براي مقابله با حملات احتمالي به تاسيسات هسته اي اين كشور است و با متجاوزان برخوردي كوبنده خواهد داشت. وي افزود كه تهديدهاي پوچ هيچ تاثيري جز افزايش انگيزه ايراني ها در روند فعاليت هاي هسته اي نخواهد داشت.
محمد علي جعفري گفت: برنامه كنوني غرب و رژيم صهيونيستي تهديد به جنگ است، اما به نظر مي رسد كه آن ها بالاخره درك كرده اند كه با تهديد به جنگ هم نمي توانند ايران و انقلاب اسلامي را به عقب نشيني وادارند.
اسحاق حبيب نماينده ايران در سازمان ملل درباره اظهارات نتانياهو در سازمان ملل گفت: از يك تصوير تخيلي و بي اساس براي توجيه تهديدهايي بر ضد يكي از اعضاي موسس سازمان ملل استفاده شد.
احمدي نژاد نيز در پايان سفر خود به نيويورك، پيامي مشابه را بر زبان راند: نوع برخورد ما با رژيم صهيونيستي، مشابه برخورد با خرابكاران، جنايتكاران و تروريست هاست. اما حتي اگر فرض كنيم كه آن ها كاري بكنند، اقدام آن ها تاثيري اساسي بر ما نخواهد گذاشت.
" محمد خواجه " پژوهشگر نظامي و راهبردي در برنامه العين الاسرائيليه گفت: مسئولان ايراني هر چند تهديدهاي اسرائيل را جدي مي گيرند، اما به پوچي اين تهديدها عادت كرده اند.
وي افزود: در اين ميان اسرائيلي ها تهديدهاي ايران را كاملا جدي مي گيرند زيرا مي دانند كه جنگ آينده، جنگ مستقيم نخواهد بود و ايران با حملات موشكي خود قادر است هر جايي را در اسرائيل هدف قرار دهد.
وي اظهارداشت :  باراك چند ماه پيش گفته بود كه در صورت بروز جنگي ميان ايران و اسرائيل بيشتر از  500  اسرائيلي كشته نخواهند شد؛ اما همين اظهارات باراك با واكنش شديد داخلي در همه سطوح مواجه شد و اين نشان از نگراني همه جانبه اسرائيلي ها از جنگ احتمالي با ايران دارد.

با تشکر(مدیریت سایت «بسیج بدنه ی فعال ملت است»


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


صهیونیست ها و شکست برای تعیین خط قرمز هسته ای ایران!!
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 12:48 | بازدید : 196 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

صهیونیست ها و شکست برای تعیین خط قرمز هسته ای ایران

العالم - تحلیل گران رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که نخست وزیر این رژیم ، با وجود اجرای برنامه مضحک نمایش نقاشی بمب در مجمع عمومی و در برابر دوربین های تلویزیونی ، نتوانست کاخ سفید را برای تعیین خط قرمز برای ایران ترغیب کند.
 

" بنيامين نتانياهو "با به جان خريدن، اقدام مضحك كشيدن خط قرمز بر روي نقاشي براي هشدار به جامعه جهاني درباره برنامه هسته اي ايران، به دنبال همراه كردن باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا با خود بود؛ اما باراك اوباما و ديگر نهادها و سازمان هاي آمريكايي عليرغم استقبال رسانه هاي آمريكايي از اظهارات نتانياهو، از همراهي با او در زمينه تعيين خط قرمز براي ايران خودداري كردند.

به گزارش برنامه " العين الاسرائيليه " از شبكه خبري العالم، شبكه 2 تلويزيون اسرائيل بيان داشت: تقريبا هيچ روزنامه آمريكايي نماند كه اظهارات نتانياهو در سازمان ملل را منعكس نكند. رسانه هاي آمريكايي نيز با وجود انتقاد و بيان طنزآميز، به اين خبر پرداختند، اما در هر صورت نتانياهو از اين وضع خرسند است.
 
اين در حالي است كه دولت آمريكا، برخوردي محتاطانه با اظهارات نخست وزير رژيم صهيونيستي داشت و اوباما حتي پس از سخنان نتانياهو نيز قانع نشد و به ضرورت تعيين خط قرمز براي فعاليت هاي هسته اي ايران اعتقاد نداشت.

" لئون پانتا " وزير دفاع آمريكا نيز در اين زمينه گفت: اميدواريم كه آمريكا ، اسرائيل و جامعه جهاني با هم براي دستيابي به يك هدف تلاش كنند و در دستيابي به راه حلي مسالمت آميز ، نه نظامي براي اين مساله توفيق يابيم.

در عين حال كاخ سفيد از كاهش شدت تنش ميان آمريكا و اسرائيل خرسند است و هيلاري كلينتون با نتانياهو ديدار كرد و در پايان، اين ديدار را خوب و موفق ارزيابي كرد.

در اين ميان رسانه هاي تلويزيوني هر يك با ارائه كاريكاتوري از نتانياهو سعي كردند ديدگاه خود را در خصوص اظهارات و اقدامات وي در سازمان ملل بيان كنند.

" جان استوارت " در تحليلي با ارائه عكس نتانياهو در حال نشان دادن تصوير بمب، گفت: مي خواهي تظاهر كني كه نمي داني بمب اتمي چه شكلي است؟ خواهش مي كنم شوخي نكن، تو اسرائيلي هستي ، كافي است نگاهي به انبار خود بيندازي و ببيني كه بمب اتمي چه شكلي دارد.
نتانياهو بر اين باور است كه از نظر رسانه اي به اهداف مدنظر خود رسيده است اما از نظر سياسي هنوز هدف خود را محقق نكرده است، زيرا قدرت هاي بزرگ تعيين خط قرمز براي برنامه هاي هسته اي ايران را نمي پذيرند و به عكس از دور تازه اي از گفت و گو با ايران سخن مي گويند.
" محمد خواجه " تحليل گر نظامي و راهبردي در گفت و گو با برنامه العين الاسرائيليه از شبكه العالم گفت: ديدگاه آمريكا در خصوص فعاليت هاي هسته اي ايران با ديدگاه اسرائيل به اين موضوع متفاوت است، در واقع آمريكا باور ندارد كه ايران در مرحله توانمندي براي ساخت بمب اتمي باشد.
وي افزود: اوباما به سبب در پيش داشتن رقابت انتخاباتي بر سر پست رياست جمهوري و نياز به جلب رضايت لابي صهيونيستي ناچار است بگويد كه با نظر اسرائيل براي جلوگيري از رسيدن ايران به مرحله توليد بمب اتمي همسو است، اما سياست كاخ سفيد در قبال اين مساله را از طريق وزير دفاع و رييس ستاد ارتش به صراحت اعلام و تاكيد كرده است كه به دنبال اقدام نظامي براي متوقف كردن برنامه هسته اي ايران نيست.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


دیدگاه سرمایه داران صهیونیست درباره ی حمله به ایران!!
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 12:42 | بازدید : 185 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

دیدگاه سرمایه‌داران صهیونیست درباره حمله به ایران

صاحبان کار و سرمایه در اراضی اشغالی، با اظهار نگرانی از پیامدهای اقدام نظامی علیه ایران، پیش بینی کردند که در صورت ورود رژیم اشغالگر به این جنگ، این رژیم با بحران اقتصادی گسترده ای مواجه خواهد شد.
 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی تأکید کرد: "اظهارات برخی مسؤولان در خصوص اقدام نظامی علیه ایران، سرمایه داران اسرائیلی را به دلیل پیامدهای اقتصادی این اقدام، نگران کرده است .. تولید کنندگان و مشتریان آنها در خارج از اسرائیل، در خصوص متوقف شدن روند تبادل تجاری بشدت نگرانند".

"یعقوب روزنبرگ" رئیس شرکت صهیونیستی "اچ دی الکترونیکا" در این خصوص به تلویزیون این رژیم گفت: "در صورتی که هزاران موشک ما را هدف قرار دهد، کالاهای مورد نیاز چگونه تأمین می شود؟ و سرنوشت مشتریان دائمی ما چه خواهد شد؟".

وی افزود: "شماری از مشتریان ما با شنیدن اخباری درباره جنگ، اسرائیل را ترک کردند که در نتیجه آن میلیونها دلار متضرر شدم".

گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: "شماری از شرکتهای اسرائیلی توافقنامه‌های همکاری با کارخانه هایی در خارج اسرائیل امضا کرده اند تا در صورت وقوع جنگ، کارخانه‌ها و کارگران به این مراکز منتقل می شوند".

"یعقوب روزنبرگ" درباره این ادعا گفت: "عملی شدن چنین ادعاهایی غیر ممکن است".

"دانی کورن" مدیر کل شرکت "اونیت" نیز در این باره به تلویزیون رژیم اشغالگر گفت: "چگونه می توان همه کارمندان و کارگران خود را به خارج منتقل کنیم؛ این اقدام غیر ممکن است".

وی افزود: "این نظریه غیر قابل اجرا می باشد".


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید در باره ی تحریمها علیه ایران.
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 12:35 | بازدید : 197 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

النشره گزارش داد:
اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره تحریمها علیه ایران
سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد: باراک اوباما و همپیمانان آمریکا مطمئن هستند که تحریمها شیوه مناسبی برای مقابله با ایران است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره لبنان، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید روز گذشته ادعا کرد که ایرانیان، مقامات خود را مسئول دگرگونی شرایط اقتصادی شان می دانند.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه مدعی شد که افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی در ایران بیانگر این است که این کشور تحت فشارهای شدید قرار گرفته است.

وی افزود: آنچه در 36 ساعت اخیر مشاهده کردیم نشان می دهد تحریمها تاثیر منفی بر اقتصاد ایران داشته است. رئیس جمهور آمریکا و همپیمانان ما نیز مطمئن هستند که تحریمها روش مناسبی در تعامل با ایران است.

برگرفته شده از خبر گزاری مهر


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


ماجراجویی علیه ایران عواقب جدی را برای منطقه و فراتر آن دارد!!
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 12:31 | بازدید : 193 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

یلما روسف:
ماجراجویی علیه ایران عواقب جدی را برای منطقه و فراتر از آن دارد
رئیس جمهوری برزیل درباره ماجراجویی علیه تاسیسات هسته ای ایران و عواقب آن هشدار جدی داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس تی وی، "دیلما روسف" در یک سخنرانی در سومین نشست کشورهای آمریکای جنوبی و کشورهای عربی (ASPA) در لیما پایتخت پرو ضمن مخالفت با ماجراجویی علیه تاسیسات هسته ای ایران هشدار داد که این اقدام عواقب جدی در منطقه را به همراه دارد.

وی تاکید کرد: حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران می تواند تبعات بسیار بدی را برای منطقه و فراتر از آن داشته باشد.

روسف در ادامه با اشاره ضمنی به اقدامات خصمانه صهیونیست ها علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران نگرانی خود را درباره افزایش فشارهایی که در حمایت از مداخله نظامی علیه برنامه هسته ای کشورمان وجود دارد، ابراز کرد.

رئیس جمهوری برزیل که پیشتر حمله یکجانبه به ایران را برخلاف منشور سازمان ملل متحد عنوان کرده بود، پس از دیدار با "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس گفت: بسیار نگران حمایت ها از ماجراجویی علیه ایران هستم.

پرس تی وی در ادامه به اتهامات وارده علیه برنامه هسته ای ایران از سوی آمریکا، اسرائیل و متحدان آن و تهدیدات صهیونیست ها علیه این برنامه صلح آمیز اشاره می کند.

این تهدیدها درحالیست که ایران ادعاها علیه خود را رد کرده و تاکید دارد که یکی از اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی و معاهده منع گتسرش سلاح های اتمی بوده و حق استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای را دارد

 

برگرفته شده از خبر گزاری مهر


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


محو کامل سلاح های هسته ای و شیمیایی!!!
جمعه 14 مهر 1391 ساعت 12:16 | بازدید : 249 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

پانزدهمین سالگرد لازم‌الاجرا شدن کنوانسیون سلاح‌های شیمیايی

صالحی خواستار شد: محو کامل سلاح‌های هسته‌يي و شیمیايی در جهان

 

علی‌اکبر صالحی گفت: اجرای کامل کنوانسیون سلاحهای شیمیايی می‌تواند به صلح و امنیت منطقه‌يی و بین‌المللی کمک موثری كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در شصت و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به سر می‌برد ، در نشست عالی رتبه پانزدهمین سالگرد لازم الاجرا شدن کنوانسیون سلاح‌های شیمیايی که در مقر سازمان ملل متحد برگزار شد به نمایندگی از جنبش عدم تعهد و به عنوان اولین سخنران تاکید کرد: جنبش عدم تعهد به اهمیت نقش کنوانسیون سلاح‌های شیمیايی ظرف 15 سال گذشته در جلوگیری از اشاعه سلاح‌های شیمیايی و همچنین نابودی این سلاح‌ها واقف است.

صالحي در این نشست که با حضور تعدادی از مقامات ارشد کشورها و شخصیت‌های بین المللی از جمله بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد برگزار شده بود،اضافه کرد: اعضای جنبش عدم تعهد همچنین مفاد سند نهائی اجلاس سران عدم تعهد در تهران در اوایل شهریور ماه گذشته در تهران که متضمن موضع اصولی اعضای این جنبش در قبال کنوانسیون سلاح‌های شیمیائی است را مورد تاکید قرار می‌دهد .

وی با اشاره به تهدید سلاحهای موجود کشتار جمعی و به ویژه هسته‌يی برای بشریت، اهمیت محو کامل این سلاح‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: جنبش عدم تعهد جلوگیری از ظهور و تولید نوع جدید سلاح‌های کشتار جمعی را ضروری دانسته و از این‌رو از رصد شرایط و تشدید اقدامات بین المللی لازم در این رابطه حمایت می‌کند.

وزیر خارجه کشورمان پیوستن کشورهای غیر عضو به کنوانسیون سلاح‌های شیمیائی را عامل ارتقاء صلح وامنیت بین المللی ارزیابی كرد و به نمایندگی از کشورهای جنبش عدم تعهد از کشورهای غیر عضو خواست تا در اسرع وقت به این کنوانسیون بپیوندند و از کشورهای عضو در خواست كرد تا مفاد این کنوانسیون را رعایت كنند، چون از این طریق جهانی شدن این کنوانسیون مورد تایید قرار می گیرد.

صالحی تصریح کرد: جنبش عدم تعهد معتقد است اجرای کامل کنوانسیون سلاحهای شیمیايی می تواند به صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی کمک موثری كند و از این رو این جنبش از همه دولتهای عضو کنوانسیون سلاحهای شیمیائی که هنوز تعاملی با دبیرخانه فنی سازمان منع سلاحهای شیمیائی ندارند ،می‌خواهد که گامهای ضروری را برای اجرای کنوانسیون در سطح ملی بردارند.

وزیر خارجه کشورمان تصريح كرد: کشورهای عضو جنبش عدم تعهد بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فعالیتهای شیمیائی برای اهدافی که تحت این کنوانسیون منع نشده تاکید دارند و در این چارچوب از کشورهای توسعه یافته خواست که همکاری‌های بین‌المللی خود را در جهت منافع کشورهای عضو از طریق انتقال فناوری ، مواد و تجهیزات شیمیائی با اهداف صلح آمیز ارتقا بخشند و همچنین هرگونه محدودیت تبعیض آمیز که مخالف روح ومفاد کنوانسیون است را برطرف كنند.

صالحی گفت: کشورهای جنبش عدم تعهد که عضو کنوانسیون سلاحهای شیمیائی هستند، به طور جدی نگران عدم رعایت تعهدات توسط کشورهای دارنده سلاحهای شیمیائی عضو کنوانسیون به ویژه در حوزه امحاء ذخیره سلاحهای شیمیائی که قرار بود تا 29 آوریل سال 2012 عملی كنند، هستند. در این رابطه عدم رعایت تعهدات از سوی این کشورها ، اعتبار و تمامیت این کنوانسیون را در معرض خطر قرار داده است.

وزیر امور خارجه کشورمان عزم راسخ کشورهای جنبش عدم تعهد برای حمایت بین المللی در جهت مراقبت و کمک ویژه به همه قربانیان سلاحهای شیمیائی را اعلام و این امر را ضرورتی بشردوستانه خواند که نیازمند توجهی فوری است.

 وی افزود: جنبش عدم تعهد از ایجاد یک شبکه حمایت بین‌المللی برای قربانیان سلاحهای شیمیائی و یک صندوق داوطلبانه در این جهت حمایت می‌کند و در این چارچوب از از کشورهای عضو کنوانسیون می‌خواهد که به این صندوق داوطلبانه کمک كنند.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


تنها ترین سردار
پنج شنبه 13 مهر 1391 ساعت 15:10 | بازدید : 300 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

تنهاترین سردار ؛ براساس زندگی شهید حسن باقری

افشردي بدون اين که سرش را بچرخاند، زيرچشمي براي سرگرد چشم غره رفت. سرگرد در حال گذر از کنار او بود که چشم غره بر تن و جانش نشست و تمام وجودش را انگار به يک‌باره آتش زد. با عصبانيت بازگشت و فرياد کشيد: «خبردار بايست قورباغه!»
افشردي خبردار ايستاد. سرگرد براي اينکه در همين ابتدا گربه را جلوي حجله بکشد، کشيدة ديگري به صورت افشردي زد و فرمان داد: «يالّا بخواب روي زمين سينه‌خيز برو.»
افشردي با خونسردي جواب داد: «شرمنده‌ام قربان! قورباغه‌ها که نمي‌تونن سينه‌خيز برن، فقط بپّر بپّر مي‌کنن!»
اين گستاخي افشردي، خون سرگرد را به جوش آورد و رنگ چهره‌اش را کبود کرد. يک لحظه سکوت و انتظار همة صفوف را فرا گرفت. سروان مي‌خواست به افشردي حمله کند، اما سرگرد جلوي او را گرفت و به محافظينش اشاره کرد.
آنها بدون معطلي به وي حمله‌ور شده، با مشت و لگد روي زمين درازش کردند.
در فاصله‌اي که افشردي کتک مي‌خورد، همهمه‌اي بين صفوف بالا گرفت. سروان براي ساکت کردن سربازان هرچه فرياد مي‌کشيد و بد و بيراه مي‌گفت، فايده‌اي نداشت. سرگرد احساس کرد بايد خودش دست به کار شود. چند فحش و ناسزا نثار همه کرد و فرياد کشيد: «خفه شين پدرسوخته‌هاي عوضي. يک ماه اضافه خدمت براي همه‌تون مي‌نويسم. همه‌تونو مي‌فرستم بازداشتگاه انفرادي...»
سربازها انگار صداي سرگرد را نمي‌شنيدند.
وقتي محافظين، افشردي را مجبور به سينه‌خيز کردند، چند نفر از سربازان ديگر هم روي زمين خوابيده، سينه‌خيز رفتند. سرگرد که از اين کارشان تعجب کرده بود، داد زد: «پدرسوخته‌هاي نفهم. کي به شما گفت سينه‌خيز برين. من فقط به اين قورباغه گفتم...»
سرگرد تا به خود بيايد، نصف بيشتر سربازها روي زمين دراز کشيده بودند و سينه‌خيز مي‌رفتند. تعداد آنها به قدري بود که ديگر افشردي در ميانشان گم شده بود. سرگرد يک لحظه خودش را باخت. احساس کرد در ميان گرداب سربازان گرفتار شده. بايد هرچه زودتر خودش را از اين مهلکه نجات مي‌داد. در آن لحظه درهاي فکرش به يک‌باره قفل شده بود. قدرت هيچ تصميمي نداشت.
مدام چهرة جوان و لاغر و بي‌زبان افشردي در نظرش مجسم مي‌شد و آنگاه حرف‌هاي ديشب سروان را به ياد مي‌آورد.
ـ    کل سربازها سه دسته شدن و بدون اجازة سردسته‌شون آب نمي‌خورن قربان! بقيه يا بايد به يکي از اين سه دسته بپيوندن و يا اينکه زير دست و پاي اين سه دسته له مي‌شن. نه غذايي بهشون مي‌رسه و نه پوشاکي. هر روز از دست يکي کتک مي‌خورن، بدون اينکه کسي به دادشون برسه...
سرگرد احساس کرد دست به ضامن يک بمب زده. بمبي که در طول چند ماه خدمت اين سرباز، از چشم سروان مخفي مانده بود. به همين خاطر از دست سروان عصباني شد. به گونه‌اي که خواست جلوي سربازها مشتي بر دهانش بکوبد اما هرچه کرد نتوانست. صحنة سينه‌خيز دسته‌جمعي سربازها، مواد مذاب آتشفشان بود که به سمت او جريان داشت. او تنها توانست دندان‌هايش را با غيظ بفشارد و بگويد: «خفه‌ت مي‌کنم سروان... مي‌کشمت!»
بعد گلوله شد به سمت ماشينش.
محافظين هم افشردي را رها کرده، دوان دوان به دنبالش رفتند.

روي ميز سرگرد پر از دفترچه يادداشت و کتاب‌هاي شخصي سربازان بود. کار همة کادر پادگان در اين چند روز شده بود مقايسة دست‌خط‌ها. نوچه‌ها هم پادوي آنها بودند. مدام سربازها را براي بازجويي مي‌آوردند و مي‌بردند. اگر کسي خصوصيات اخلاقي سربازي را مي‌خواست، از نوچه‌ها مي‌پرسيد.
سرگرد با هيچکس حرف نمي‌زد. از وقتي شنيده بود خبر نصب اعلامية فرار از سربازخانه به گوش ساواک رسيده، مثل آدم‌هاي سکته‌اي چهار ستون بدنش در هم شکسته بود. در اين چند روز نه خواب داشت، نه خوراک.
مدام سيگار مي‌کشيد، مشروب مي‌خورد و مخدر مصرف مي‌کرد. دود غليظ دخانيات و مخدر مثل مهي غليظ هواي اتاق را کدر کرده بود.
افراد حاضر در اتاق، زير آن مه و بوي تند سرفه مي‌زدند و کار مي‌کردند. آنها هر دست‌نوشتة مشکوکي مي‌ديدند، به سرگرد نشان داده، از او نظر مي‌خواستند.
بيشتر دست‌نوشته‌ها، يا زمزمه‌هاي عاشقانه بود، يا خاطرات روزانه. تنها دستنوشته‌اي که خيلي توجه سرگرد و ديگران را به خود جلب کرد، دست‌نوشتة افشردي بود.
«ديشب متأسفانه بدون اينکه وضو بگيرم روي تختم خوابيدم...» بعد از آن همه نامة عاشقانه خواندن، اين جمله چنان غيره منتظره بود که بيشتر حاضران را به قهقهه واداشت. سرگرد هم خيلي دوست داشت بخندد. اين سوژه از آن قبيل سوژه‌هايي بود که مي‌توانست خوراک يک هفته خنده‌اش را فراهم آورد. اما حالا چه فايده که ناي خنديدن نداشت. خودِ جمله برايش خنده‌دار بود، اما تصور نويسندة جمله تا عمق استخوانش را مي‌سوزاند.
«زير پتو رفتم تا بعداً وضو بگيرم. ولي خاک عالم بر سرم شد و خوابم برد. از لطف حضرت ولي‌عصر(عج) دور ماندم. حالا چرا؟ خدا مي‌داند!»
هر سه نوچه داشتند به دست‌نوشتة افشردي گوش مي‌دادند. کاک فايق با حسرت سر تکان مي‌داد. اياز وقتي پوزخند سرگرد را مي‌ديد، لجش درمي‌آمد. نظرعلي هنوز گيجِ موجودي بود که پس از گذشت هفت ماه خدمت، تازه کشف شده بود.
«در اينجا پاک ماندن مشکل است و خيلي چيزها قاطي مي‌شود. وقتي انسان از نظر روحي خراب شود، از توجه امام عصر(عج) هم دور مي‌شود. نماز مغرب ديشب را «ما في‌الذمه» و نماز عشا را «ادا» به جا آوردم.
امروز خيلي ناراحت‌کننده است. دل‌خوشي‌ام اين بود که نمازم قضا نشده است، ولي چه نمازي؟ يک مشت الفاظ را خواندن و نفهميدن! نمازهايم اصلاً روح ندارد و من فقط نگران نخواندن آنها هستم. از صبح تا ظهر آب نخوردم. خيلي عصباني بودم، ولي چه فايده؟... کاش نيامده بودم سربازي و اين طوري نمي‌شد. تنها اميدم بخشايش حيّ متعال است ولي هر چه بوده از تنبلي و سستي و بي‌ايماني بوده است و بس. شرط کرده‌ام تا آخر اين ماه، تا نمازم را نخوانم، شب‌ها نخوابم. همين داغ براي يک نفر که خودش را نوکر حضرت حجت(عج) مي‌داند، بس است.»
سرگرد در حالي که احساس دل‌پيچه و تهوع مي‌کرد، دويد سمت دستشويي. لحظه‌اي بعد در حالي که يک دستش را به دلش و دست ديگر را به پيشاني‌اش چسبانده بود آمد. ناله مي‌کرد و زير لب حرف مي‌زد. حدس مي‌زدم... حدس مي‌زدم...
سروان پرسيد: «قربان چي رو؟»
سرگرد گفت: «هرچي خرابکاري هست زير سر همين نماز خوناست.
همين يه جرم براي ساواک قانع‌کننده است. اين دست‌نوشته‌رو ضميمة پرونده‌ش کنين.»
سروان پرسيد: «قربان! اون اعلاميه‌ها رو چي جواب بديم؟ ساواک جواب مي‌خواد؟»
سرگرد بي‌حال نشست روي صندلي.
بنويسيد کار همين پدرسوخته بوده.
نظرعلي گفت: «ولي قربان! هيچ‌کدام از خط‌ها شبيه خط...»
سرگرد عصباني شد و فرياد کشيد: «خفه‌شو احمق. مگه اون مثل تو نادانه که دو تا خط رو با يه دست‌خط بنويسه؟ اون يک خرابکار سياسيه. مي‌فهمي سياسي يعني چي؟ کسي که حاضر مي‌شه دست به خلافي بزنه که حکمش اعدامه، آدم معمولي نيست!»
سروان که از تعجب چشمانش از حدقه درآمده بود، پرسيد: «قربان! همون دکتر خنگه رو مي‌گين؟»
سرگرد با عصبانيت فرياد کشيد: «خفه شو گوسالة بي‌عرضه. خنگ پدرته. هنوز خيلي مونده تا اون جونورو بشناسي!»
سرگرد وقتي اين جمله‌ها را گفت، خودش هم احساس ترس کرد. مدام چهرة سربازي در نظرش مجسم مي‌شد که در ظاهر ساده بود و به حساب‌نيامدني، اما در واقع اندوخته‌هاي چندين و چند سالة او را به خطر انداخته بود. در اوضاع به هم ريختة سياسي، تشويق سربازان به فرار از سربازخانه، آن هم با فرمان خميني...!
سرگرد بايد براي نجات خودش کاري مي‌کرد. اگر کمي بي‌گدار به آب مي‌زد، نه تنها فرماندهي پادگان، بلکه خودش را هم ممکن بود ببازد. بايد هر چه زودتر پروندة آن فلفل جانسوز را که هستي‌اش را آتش زده بود، تحويل ساواک مي‌داد. علاوه بر اين نبايد از تأثير اعلاميه غافل مي‌شد. آن اعلاميه راه را نشان سربازان داده بود. اگر تنها يک نفر موفق به طي کردن آن مي‌شد، محاکمة نظامي سرگرد حتمي بود...
تمام وجود سرگرد به يک‌باره لرزيد. پس از اين همه سال لذت و تفاخر فرماندهي حالا سنگيني بار مسؤوليت را احساس مي‌کرد. آن هم چه مسؤوليت خطرناکي. بايد عجله مي‌کرد. بايد خودش را هرچه زودتر از شر اين پرونده خلاص مي‌کرد!

ـ    اسم؟
ـ    غلامحسين.
ـ    شهرت؟
ـ    افشردي.
ـ    تحصيلات؟
ـ    ديپلم رياضي و دانشجوي اخراجي.
ـ    علت اخراج از دانشگاه؟
ـ    فعاليت سياسي عليه رژيم شاهنشاهي.
سرگرد با غضب به سروان نگاه کرد. سروان از شرم سرش را پايين انداخت. سرگرد سيگار ديگري روشن کرد و ادامه داد: «جرم اخير؟»
ـ    نصب اعلامية آيت‌الله خميني در محوطة پادگان و تحريک سربازان به فرار از خدمت سربازي.
سرگرد سري تکان داد و گفت: «خوبه. تکميل اين پرونده يه کمي جيگر منو خنک کرد. اما، يه چيزي هست که هنوز داره جزغاله‌م مي‌کنه.»
سروان چاپلوسانه پرسيد: «چيه قربان؟»
سرگرد گفت: «زهره‌ماره هالو! تو کي مي‌خواي اين چيزها رو بفهمي؟ اون روز که من مي‌خواستم اون مارمولکو تنبيه کنم، ديدي چه تعداد سرباز به حمايت از او سينه‌خيز رفتن؟»
سروان که در طول اين چند روز نگران اين سؤال سرگرد بود، با شرمندگي سرش را پايين انداخت و پاسخ داد: «بله قربان!»
سرگرد با صداي بلندتر پرسيد: «يک سرباز منزويِ تنهاي بي‌کس، چرا يک دفعه اين همه خاطر‌خواه پيدا کرد؟»
کاک فايق که مي‌ترسيد حرف بزند، با صدايي آهسته گفت: «يک دفعه نبود قربان.»
سرگرد صدايش را بلند کرد: «آهان! منم همينو مي‌خواستم بشنوم. مگه مي‌شه آدم يک دفعه يک پادگانو طرفدار خودش بکنه؟ اين پرونده ناقصه. بريد تحقيق کنيد، ببينيد اين همه سربازو چه جوري خام کرده. به هرکدوم چه‌ قدر پول داده؟ نکنه اسلحه داره و سربازها رو تهديد به مرگ مي‌کنه؟ اينها سؤال‌هايي هست که همين امروز بايد جواب داده بشه.


موضوعات مرتبط: دفاع مقدس , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


حمله به ایران با استناد به یک نقاشی!!!!
پنج شنبه 13 مهر 1391 ساعت 15:4 | بازدید : 196 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )
حمله به ایران با استناد به یک نقاشی
 
 

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


دست آورد های ایران تحریم شده!!!!!!
پنج شنبه 13 مهر 1391 ساعت 14:57 | بازدید : 203 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

آغاز مطالعات ساخت ماهواره «ناهيد»

پرتاب ماهواره دانشگاه صنعتي اميركبير تا پايان امسال/آغاز طرح ساخت سفينه حامل موجود زنده

رييس دانشگاه صنعتي اميركبير كه ماموريت ساخت و پرتاب ماهواره AUT100 را بر عهده دارد از پرتاب اين ماهواره تا پيش از پايان سال جاري خبر داد.

 به گزارش خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عليرضا رهايي درباره روند پيشرفت طرح ساخت اين ماهواره توضيح داد: هم اكنون دانشگاه صنعتي اميركبير با كمك سازمان فضايي ايران به دنبال همكاري‌هاي بين‌المللي در پرتاب ماهواره‌ AUT100 است كه اگر اين بستر فراهم شود در شش ماهه دوم سال شاهد پرتاب اين ماهواره خواهيم بود.

 وي همچنين درباره‌ ماهواره‌ ناهيد گفت: پروژه‌ ماهواره‌ي ناهيد، سه ماه است كه در دانشگاه صنعتي اميركبير آغاز شده و همان تيم فعال بر روي ماهواره‌ AUT100، ماموريت ماهواره ناهيد را نيز بر عهده گرفته است.

به گفته رييس دانشگاه صنعتي اميركبير، ماهواره‌ ناهيد با توجه به خصوصيات مداري كه بايد در آن قرار بگيرد به امكانات ويژه‌اي نياز دارد كه هم اكنون با آغاز فاز مطالعات بر روي اين ماهواره، خريد تجهيزات آ‌ن نيز آغاز شده است.

رهايي خاطرنشان كرد: ماهواره‌هاي ناهيد و AUT100 هر دو ماموريت اصلي‌شان مطالعات منابع طبيعي و حوادث طبيعي مانند منابع آب و لرزه‌شناسي است كه اميدواريم با پايان يافتن فاز مطالعاتي ماهواره‌ ناهيد تا چند ماه آينده بتوانيم زمان پرتاب آن را نيز مشخص كنيم. 

 
ماهواره دانشگاه صنعتي اميركبير

به گزارش ايسنا، رييس دانشگاه اميركبير درباره‌ پروژه‌ي ديگر فضايي اين دانشگاه اظهار كرد: اين دانشگاه پروژه‌ طراحي و ساخت سفينه‌اي كه بايد حامل موجود زنده براي پرتاب به فضا باشد را بر عهده دارد كه اين پروژه نيز هم اكنون با همكاري سازمان فضايي ايران آغاز شده و مرحله‌ مهمي در سير مطالعات هوا فضاي كشور به شمار مي‌رود.

وي در پايان افزود: دانشگاه سعي دارد در كنار اين پروژه‌ها پژوهشكده‌ علوم و فناوري فضايي را تجهيز كند تا اين پژوهشكده نه تنها براي پروژه‌هاي محول شده به دانشگاه كه براي تمامي اين قبيل پروژه‌ ها در كشور، آزمايشگاه و پژوهشكده‌اي مرجع شود.

 ا تشکر(مدیریت وب سایت بسیج بدنه ی فعال ملت است.)


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


داستان دو(قدرت معنوی ایران)
چهار شنبه 12 مهر 1391 ساعت 15:7 | بازدید : 255 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

 
قدرت معنوی ملت ایران

 

بنده در همان دوران غربت، وقتی خرمشهر در اشغال دشمنان بیگانه بود، نزدیك پل خرمشهر رفتم و به چشم خودم دیدم وضعیت چگونه است. بنده در همان دوران غربت، وقتی خرمشهر در اشغال دشمنان بیگانه بود، نزدیك پل خرمشهر رفتم و به چشم خودم دیدم وضعیت چگونه است. فضا غم آلود و دلها سرشار از غصه بود و دشمن با اتكا به نیروهای بیگانه كه به او كمك می‌كردند همین آمریكا و غربیها و همین مدعیان دروغگو و منافق حقوق بشر درخرمشهر مستقر شده بود. تانك‌های او، وسایل پیشرفته او، هواپیماهای مدرن او، نیروهای تا دندان مسلح او؛ بچه های ما آر. پی.جی هم نداشتند؛ با تفنگ می‌جنگیدند؛ اما با ایمان و با صلابت. همین جوانان، با دست خالی، امابادل پر از امید و ایمان به خدا، بدون اینكه ابزار پیشرفته‌ای داشته باشند و بدون اینكه دوره های جنگ را دیده باشند وسط میدان رفتند و بر همه آن عوامل غلبه پیدا كردند.
روز سوم خرداد، همان ساعت اولی كه رزمندگان ما خرمشهر را گرفته بودند مرحوم شهید صیاد شیرازی به من تلفن كرد. بنده آن وقت رئیس جمهور بودم و گزارش اوضاع جبهه را می‌داد. می گفت الان هزاران سرباز و افسر عراقی صف بسته‌اند برای اینكه بیایند ما دست‌هایشان را ببندیم و اسیر شوند. قدرت معنوی یك ملت این است. فقط خرمشهر نیست، خرمشهر یك نماد است كربلای 5 ما هم همین طور بود؛ والفجر 8ما هم همین طور بود؛ فتوحات فراوان دیگر ما هم همین طور بود؛ عملیات خیبر و بدر و مجموعه هشت سال دفاع مقدس ما هم همین طور بود. البته ناكامی و شكست هم داشتیم و شهید هم دادیم؛ میدان مبارزه است. به بركت ایمان شهیدان ما و ایمان شما پدران و مادران و همسران كه شماها هم پشت سر شهدا قرار دارید چون اگر پدر شهید، مادر شهید و همسر شهید با او همدل و هم ایمان نباشند، او نمی‌تواند برود بجنگد توانستید در این مبارزه پیروز شوید. این همان درسی است كه باید همواره جلوی چشم ما باشد و به آن نگاه كنید.
نظر یادتان نرود.

موضوعات مرتبط: دفاع مقدس , ,

|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


داستان 1(امدادگری)
چهار شنبه 12 مهر 1391 ساعت 15:4 | بازدید : 350 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

امدادگری

 

سال1360 دردهلاویه امدادگربودم.نیم ساعتی از عملیات آزادسازی بستان می گذشت که سیل مجروحان به محل اورژانس روانه شد.دربین شلوغی رفت وآمد آدم ها وآمبولانس ها،مجروحی توجهم را جلب کرد.سنی کمتر ازچهارده سال داشت وهردوپایش به شدت مجروح شده بود.خون زیادی ازبدنش می رفت. سال1360 دردهلاویه امدادگربودم.نیم ساعتی از عملیات آزادسازی بستان می گذشت که سیل مجروحان به محل اورژانس روانه شد.دربین شلوغی رفت وآمد آدم ها وآمبولانس ها،مجروحی توجهم را جلب کرد.سنی کمتر ازچهارده سال داشت وهردوپایش به شدت مجروح شده بود.خون زیادی ازبدنش می رفت.می گفتند شنی تانک ازروی پایش رد شده است!سراسیمه رفتم سراغش تا به هروسیله ممکن خون به اوتزریق کنم.پاهایش آش ولاش بود.رگ دست هایش نیز به علت خونریزی زیاد پیدا نمی شد.رفته رفته حالش بدترمی شد وهیچ کاری ازدست ما بر نمی آمد.درهمان حال دیدم زیر لب دارد زمزمه می کند.گوشم را به دهانش نزدیک کردم.باسروچشم اشاره ای کرد وچیزی گفت.باز متوجه نشدم حدس زدم حتمأ آب می خواهد.چون طبیعی بود که درآن حال خیلی تشنه باشد.به سرعت برایش آب آوردم.اما او ازخوردن امتناع کرد وباز چیزهایی گفت.این بار خیلی دقت کردم.او با صدایی بریده ولرزان گفت:*مرا به قبله کن.*خواسته اش را اجابت کرده ونشستم به تماشا.اوتکبیرگفت وشروع کرد به خواندن نماز.درآن حال احساس می کردم نه دربرابر نوجوانی چهارده ساله،بلکه در برابریک کوه نشسته ام.مجروهان دیگر مرا به سوی خود فرا خواندند.رفتم به بالینشان؛اما همه دلم پیش آن چهارده ساله بود.درکوچکترین فرصتی که به دستم رسید.باز آمدم به بالینش.*اودر حال نماز به شهادت رسیده بود.!*

در صورت پسند نظر بدهید.


موضوعات مرتبط: دفاع مقدس , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


ملت ایران هیچ گاه تسلیم فشارها نشده و نخواهد شد.
چهار شنبه 12 مهر 1391 ساعت 14:57 | بازدید : 209 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

در دیدار صدها نفر از نخبگان جوان کشور؛

رهبر معظم انقلاب اسلامي: ملت ايران هيچ‌گاه تسليم فشارها نشده و نخواهد شد

رهبر معظم انقلاب اسلامی، حفظ و تقويت فضاي نشاط و اميد كنوني در ميان جوانان نخبه،فراهم كردن امكان پيشرفت‌هاي علمي و پژوهشي بيشتر در ميان استعدادهاي جوان، توجه به درون زايي علمي بجاي مرعوب شدن در مقابل پيشرفت‌هاي علمي غرب، تقويت روحيه احساس مسووليت نخبگان نسبت به آينده ملت و راضي نشدن به پيشرفت‌هاي علمي كنوني را از ضروريات ادامه حركت پرشتاب علمي كشور برشمردند.

 به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح روز چهارشنبه در ديدار يكهزار نفر از نخبگان و استعدادهاي برتر جوان هم‌چنين تاكيد كردند: به فضل الهي ملت ايران با تكيه بر ثروت نيروي انساني جوان و مستعد خود و ايستادگي در مقابل فشارها، از همه گردنه‌هاي خطرناك عبور خواهد كرد و به قله سعادت خواهد رسيد.

 در اين ديدار كه در فضايي صميمانه و پرنشاط برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامي با تبريك به جوانان نخبه به خاطر توفيق به فعليت رساندن استعدادها و توانايي‌ها، خطاب به آنان خاطرنشان كردند: شما جوانان عزيز نبايد به اين حد از نخبگي قانع باشيد بلكه بايد اين بذر به ثمر نشسته به نهالي برومند و ثمربخش تبديل شود كه در همه زمان‌ها و موقعيت‌ها بتواند ميوه شيرين خود را به كام كشور، ملت، تاريخ و در نهايت بشريت، بچشاند.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به ديدگاه‌ها و پيشنهادهاي تعدادي از جوانان نخبه كه در اين ديدار مطرح شد، آن‌ها را سنجيده و همراه با تفكر و برخاسته از صدق و صفا خواندند و ضمن توصيه به مسوولان براي توجه به اين ديدگاه‌ها و بررسي دقيق پيشنهادهاي ارائه شده، افزودند: هنگامي كه جوانان اين‌گونه با نشاط و اميد و از روي سنجيدگي و با احساس مسووليت، مطالبي را در خصوص پيشرفت و آينده كشور بيان مي‌كنند، فضاي شيرين به وجود مي‌آيد كه بايد اين روحيه در ميان جوانان به ويژه نخبگان تقويت شود.

 ايشان با يادآوري پيام امام خميني(ره) به مناسبت پيروزي رزمندگان اسلام در عمليات طريق القدس در دوران دفاع مقدس،خاطرنشان كردند: امام(ره)‌ در آن پيام، تربيت جواناني كه توانستند آن پيروزي را در چنان شرايط سختي بيافرينند، فتح‌الفتوح انقلاب اسلامي خواندند و امروز نيز روحيه نشاط و احساس مسووليت جوانان نخبه نسبت به آينده كشور، همان فتح‌الفتوح انقلاب اسلامي است.

 رهبر انقلاب اسلامي نتيجه حفظ و تقويت اين روحيه را، سود بردن كشور و ملت از ويژگي نخبگي دانستند و تأكيد كردند: جوان نخبه‌اي كه با چنين انگيزه و روحيه‌اي در مسير پيشرفت علمي گام برمي‌دارد،‌ در واقع سرمايه شخصي خود را كه همان نخبگي است،‌ به سرمايه ملي تبديل مي‌كند و همه، از آن سود خواهند بُرد.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با ابراز خرسندي از فضاي گفتماني حركت و پيشرفت علمي در كشور افزودند: البته يك نگراني هم وجود دارد و آن اين‌كه با حركت پرشتاب علمي در كشور ، حالت اقناع و رضايت ايجاد شود در حالي‌كه ما در آغاز راه هستيم و اين شتاب علمي نبايد كُند و يا متوقف شود.

 ايشان با اشاره به عقب ماندگي علمي تاريخي كشور به دليل تسلط حاكمان و زمامداران وابسته و غافل، خاطرنشان كردند: فاصله علمي زياد با دنيا و وجود رقباي نسبتاً قوي در منطقه،‌ از واقعيت هايي هستند كه ضرورت استمرار حركت پرشتاب علمي تا رسيدن به نقطه متناسب با شأن و جايگاه ملت ايران را دو چندان مي‌كند.

 رهبر انقلاب اسلامي از جمله لوازم ادامه حركت پرشتاب علمي را همت مضاعف جوانان و مرعوب نشدن در قبال پيشرفت‌هاي علمي غرب دانستند و تأكيد كردند: در مسير پيشرفت علمي بايد درون زايي و درون جوششي علمي، اصل قرار گيرد و تقويت شود.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در ادامه، توصيه‌هايي را به مسوولان بنياد ملي نخبگان و مسوولان مراكز و دستگاه‌هاي مرتبط با حركت علمي كشور بيان كردند. ايشان فعاليت‌هاي انجام گرفته در بنياد ملي نخبگان را براساس ارزيابي‌هاي انجام گرفته، خوب ارزيابي كردند و در عين حال اين نكات را متذكر شدند: لزوم توجه به تفاوت در معيارهاي نخبگي در علوم فني و علوم انساني، فراهم كردن ميدان وسيع علمي و پژوهشي براي نخبگان به عنوان اولويت اول و اساسي، و نگاه شبكه‌اي به نخبگان.

 رهبر انقلاب اسلامي در تبيين نگاه شبكه‌اي به نخبگان افزودند:‌ در مورد نخبگان بايد يك حركت شبكه‌اي درون‌زا بهوجود آيد كه مرحله اول آن، شناسايي و پرورش نخبگان در آموزش و پرورش است و در مراحل بعد، شامل انتخاب بهترين‌ها، و سپس حفظ و ارتقاء نخبگان به رتبه‌هاي بالاتر است و در نهايت اين نخبگان، بايد خود زمينه‌ساز پرورش نخبگان جديد شوند.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين با اشاره به تدوين سند راهبردي نخبگان، از مسوولان ذيربط خواستند تا اين سند را سريعاً تصويب نهايي و سپس ابلاغ كنند.

 ايشان توصيه هايي را نيز خطاب به نخبگان جوان بيان كردند.

 باقي ماندن در طراز نخبگي و اثرگذاري در فضاي پيراموني خود و سوق دادن آن به سمت نخبگي از جمله توصيه‌هاي رهبر انقلاب اسلامي به نخبگان بود.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، توجه به نيازهاي كشور در فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي را نيز مورد تأكيد قرار دادند و افزودند: برخي گزارش‌ها حاكي از آن است كه هنوز بخش عمده اي از مقالات علمي ناظر به نيازهاي كشور نيست كه اين، خسارت است و بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي شود كه صددرصد مقالات علمي در جهت رفع نيازهاي داخل قرار گيرند.

 ايشان معيار اصلي در همكاري با ISI را نيز، ناظر بودن مقالات به نيازهاي داخلي دانستند و خاطرنشان كردند: اين موضوع نيازمند روش سيستمي و تلاش بيشتر بنياد ملي نخبگان است.

 رهبر انقلاب اسلامي سه توصيه ديگر نيز به نخبگان جوان بيان كردند: ارتقاء معنويت و تهذيب نفس، تفكر در مسائل اصولي و اساسي زندگي، و تحليل صحيح و دقيق از جايگاه كشور و نظام در شرايط كنوني جهان.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در خصوص دارا بودن تحليل درست از وضعيت كشور به تبيين شرايط نظام اسلامي پرداختند و افزودند: جمهوري اسلامي ايران در طول ۳۳ سال گذشته با طيف مختلفي از فشارها اعم از سياسي، امنيتي، نظامي، اقتصادي و تحريم‌ها مواجه بوده است اما ملت ايران با ايستادگي خود نه تنها اين فشارها را خنثي كرد بلكه قوي‌تر نيز شده ا ست.

 ايشان لازمه رسيدن به تحليل درست از جايگاه و موقعيت كشور را، وجود ارزيابي صحيح از توانايي‌ها و نقاط قوت نظام اسلامي، فشارهاي جبهه دشمن، و در عين حال ناكامي‌هاي اين جبهه دانستند و تأكيد كردند: اين تصور كه علت دشمني جبهه استكبار با ملت ايران، اتخاذ برخي مواضع يا تصميم ها بوده، غلط است. علت اصلي همه اين فشارها، جايگاه مستقل ملت ايران و تسليم نشدن در برابر نظام سلطه است.

 رهبر انقلاب اسلامي، هدف اصلي از افزايش فشارها به ملت ايران را، وادار كردن ملت به تسليم دانستند و افزودند: ملت ايران هيچ‌گاه تسليم فشارها نشده و نخواهد شد و علت عصبانيت دشمن نيز، همين موضوع است.

 حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تأكيد كردند: ملت ايران با تكيه بر ثروت طبيعي و انساني مستعدي كه در اختيار دارد، از گردنه‌هاي دشوار و گذرگاه‌هاي سخت عبور خواهد كرد و به توفيق الهي، به قله سعادت دنيا و آخرت،‌ و آرامش و آسايش خواهد رسيد.

 در ابتداي اين ديدار آقايان و خانم‌ها:

 -امير جعفرقلي؛ رتبه اول جشنواره خوارزمي و فارغ التحصيل دكتراي مهندسي برق

 -شيما شاهجويي؛ دارنده مدال نقره المپياد كشوري در رشته زيست‌شناسي

 -مهدي صفرنژاد بروجني؛ دارنده مدال طلا در رشته كامپيوتر و دانشجوي دكتراي مهندسي كامپيوتر

 -محمدحسين اشتري؛ دانشجوي دكتراي علوم تربيتي دانشگاه علامه طباطبايي

 -نسرين جعفري؛ دانشجوي دكتراي مهندسي عمران و رتبه اول حفظ قرآن كريم در مسابقات كشوري

 -علي آرام؛ دانش‌آموخته دكتراي مهندسي مكانيك و دارنده مدال نقره المپياد كامپيوتر

 -آرزو محمودزاده؛ دارنده مدال برنز المپياد دانش آموزي و دانشجوي رشته روانشناسي باليني

 -محمدحسين بادامچي؛ دارنده مدال نقره المپياد فيزيك و دانشجوي دكتراي جامعه شناسي

 و قاسم درزي؛ دانشجوي دكتراي علوم قرآني و رتبه اول المپياد دانشجويي در رشته الهيات

 ديدگاه‌هاي خود را درخصوص حركت علمي كشور و اقدامات بنياد ملي نخبگان بيان و پيشنهادهايي را نيز مطرح كردند.

 سلطانخواه معاون علمي و فناوري رييس‌جمهور نيز در گزارشي از عملكرد يكساله بنياد ملي نخبگان، به اجرايي شدن آيين‌نامه تسهيلات جذب و نگهداري نيروهاي نخبه، تسهيل در جذب نخبگان در مراكز آموزشي و تحقيقاتي و اجرايي شدن آيين‌نامه تسهيل ادامه تحصيل نخبگان در مقطع دكترا اشاره كرد.

 تدوين سند راهبردي كشور در امور نخبگان، تدوين آيين‌نامه به كارگيري نخبگان در شركت‌هاي دانش بنيان، ساماندهي و برنامه‌ريزي علمي و حمايت از استعدادهاي برتر براي حضور متوازن در همه نقاط كشور، و ارائه خدمات هدفمند به مخترعان و برگزيدگان المپيادها از ديگر مواردي بود كه معاون علمي و فناوري رييس‌جمهور در گزارش خود بيان كرد.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


آمریکا از منافقین به عنوان ابزاری برای پیشبردمنافع ملی اش استفاده می کند.
سه شنبه 11 مهر 1391 ساعت 11:37 | بازدید : 174 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

در گفت‌وگو با ايسنا

سنايي: آمريكا از منافقين به عنوان ابزاري براي پيشبرد منافع ملي‌‌اش استفاده مي‌‌كند

يك استاد دانشگاه تاكيد كرد: خروج گروهك منافقين از ليست گروه‌‌هاي تروريستي آمريكا همسو با افزايش فشار و اعمال تحريم‌ها از سوي آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران انجام گرفته است.

 اردشير سنايي، استاد دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره خروج سازمان منافقين از فهرست گروه‌هاي تروريستي آمريكا، گفت: ايالات متحده در مبارزه با تروريسم يك نگاه گزينشي دارد كه مبتني بر منافع ملي اين كشور است. در واقع اين كشور بر اساس اينكه كدام گروه در چه مقطعي مي‌تواند همسو با منافع آمريكا حركت كند از ليست گروه‌هاي تروريستي خارج مي‌شود.

 سنايي ادامه داد: نگاه به گروهك منافقين نيز در همين راستا است كه در برهه‌اي در ليست گروه‌هاي تروريستي قرار مي‌گيرد اما زماني كه احساس مي‌شود كه بتوان از آن به عنوان يك ابزار در پيشبرد منافع ملي استفاده شود از ليست خارج مي‌شود.

 وي درباره واكنش ايران نسبت به اقدام اخير ايالات متحده آمريكا خاطرنشان كرد: ايران تاكنون تمامي كارهايي را كه مي‌توانست در اين باره انجام دهد، انجام داده است. در واقع ايران بايد اعتراض خود را اعلام كند.

 اين استاد دانشگاه اضافه كرد: هم چنين جمهوري اسلامي ايران مي‌تواند اين اعتراض را در سازمان‌هاي بين‌المللي مانند سازمان ملل و شوراي حقوق بشر پيگيري كند و اين موضوع را مطرح كند كه چگونه مي‌شود يك گروه تروريستي زماني در ليست گروه‌هاي تروريستي ايالات متحده قرار گرفته و در مقطع ديگر به راحتي از اين ليست خارج مي‌شود.

 وي افزود: خروج گروهك منافقين از ليست گروه‌‌هاي تروريستي آمريكا همسو با افزايش فشار و اعمال تحريم‌ها از سوي آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران انجام گرفته و به نوعي اهرمي براي اعمال فشار بيشتر عليه ايران مورد توجه قرار گرفته است، البته اعتقاد بر اين است كه گروهك منافقين عملا تاثير گذاري سياسي بر تحولات ايران ندارد و امكان انجام فعاليتي از سوي اين گروه امكان پذير نيست.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


حمله ی احتمالی به ایران صلح و امنیت منطقه را تهدیید می کند.!!
دو شنبه 10 مهر 1391 ساعت 16:5 | بازدید : 174 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

 يك استاد دانشگاه مصر: حمله احتمالي به ايران، صلح و امنيت منطقه را تهديد مي‌كند.

 يك استاد علوم سياسي دانشگاه قاهره گفت كه حمله احتمالي رژيم صهيونيستي و آمريكا به ايران به منظور نابودي برنامه‌ي هسته‌يي آن، صلح و امنيت منطقه خاورميانه را تهديد خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معتز بالله عبدالفتاح در يك برنامه‌ي تلويزيوني گفت كه دستيابي رژيم صهيونيستي به سلاح هسته‌يي، موجب مي‌شود كه كشورهاي عربي به منظور بازدارندگي اين رژيم، براي دستيابي به سلاح‌هاي هسته‌يي وارد رقابت شوند.

به گزارش روزنامه‌ي البلاد، او ادامه داد كه ايران مي‌كوشد تا به عنوان يك كشور بزرگ نه تنها در سطح منطقه بلكه در سطح جهان ظهور پيدا كند.

-آمریکا از ترس می گوید ما حمله می کنیم.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


ایران با حفظ استقلالش بازیگری مهم در منطقه است!!!
دو شنبه 10 مهر 1391 ساعت 16:1 | بازدید : 174 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

يك ديپلمات مصري: ايران با حفظ استقلالش بازيگري مهم در منطقه است

يكي از ديپلمات‌هاي سابق مصر گفت: ايران با وجود همه تحريم‌ها توانسته است استقلال خود را حفظ كرده و به بازيگري مهم در منطقه تبديل شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) عبدالله الاشعل در گفت‌وگو با پايگاه اطلاع‌رساني شبكه المنار لبنان درباره روابط تهران- قاهره بيان كرد: بيشترين چيزي كه آمريكا در منطقه از آن بيم دارد ايران است نه از اين بابت كه اين كشور در جهت توسعه برنامه‌ي هسته‌يي‌اش گام برمي‌دارد بلكه از اين جهت كه اين كشور در جهت كسب استقلال گام برمي‌دارد و جرات آن را دارد كه در برابر آمريكا از واژه "نه" استفاده كند.

اين استاد حقوق بين‌الملل دانشگاه آمريكا در قاهره افزود: ايراني‌ها به هيچ يك از طرف‌هاي بين‌المللي وابسته نيستند آنها از جايگاه مستقلي برخوردارند و منافعي دارند كه گاها از اين سو و آن سو تحت تحريم قرار مي‌گيرد و با وجود همه تحريم‌هايي كه بر آن‌ها اعمال شده، آنها استقلال خود را حفظ كرده‌اند و حتي به بازيگري مهم در عرصه منطقه‌يي تبديل شدند كه نمي‌توان آن ها را ناديده گرفت.

الاشعل گفت كه مصر با پيوستن به محور منطقه‌يي كه ايران يكي از پايه‌هاي اصلي آن است، جايگاهش را در عرصه استراتژيك بازخواهد يافت. اين محور منطقه‌يي با مصر جوانمردانه رفتار خواهد كرد. ايران نيز مايل است تا حسن نيتش را در قبال گشايش روابطش با مصر نشان دهد در حالي كه آمريكا از همه برگه‌هاي فشار خود استفاده مي‌كند تا مانع از تحقق اين گشايش در روابط و تحكيم آن شود.

وي تصريح كرد كه روابط تهران –قاهره وجود دارد و اين روابط در سطح خوبي است اما نيازمند فرصت و يا شرايط بين‌المللي است تا بيشتر مستحكم شود.

با تشکر


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


ادای مبارزه با تروریسم دروغ بزرگ سیاست مداران آمریکا!
دو شنبه 10 مهر 1391 ساعت 15:58 | بازدید : 199 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

 بني‌هاشمي: ادعاي مبارزه با تروريسم، دروغ بزرگ سياست‌مداران آمريكا است

عضو كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي با محكوم كردن اقدام آمريكا در خارج كردن گروهك منافقين از ليست سازمان‌هاي تروريستي گفت: چگونه كشوري كه تروريست‌پرور است شعار مبارزه با تروريسم مي‌دهد.

سيد هاشم بني‌هاشمي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خراسان اظهار كرد: در حالي كه شهادت بيش از 12هزار نفر از شهروندان بي دفاع ايران اسلامي در كارنامه سياه اين گروهك جنايتكار ثبت شده است آمريكا كه ادعاي مبارزه با تروريسم و دفاع از حقوق بشر را دارد اين گروهك را از ليست گروه‌هاي تروريستي خارج مي‌كند.

نماينده مردم مشهد وكلات در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه تسلط بر دنيا جزء اهداف ديرينه استكبار جهاني به سركردگي آمريكا است، افزود: خارج نمودن اين گروهك منحرف از ليست گروه‌هاي تروريستي، در راستاي سياست راهبردي امريكا و استفاده ابزاري از سازمان منافقين براي نيل به اهداف سلطه‌جويانه خود است.

بني‌هاشمي براندازي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را هدف مشترك سازمان منافقين و آمريكا برشمرد و گفت: آمريكا سلطه‌گر و منافقين براي رسيدن به اين هدف مشترك، از هيچ كوششي فروگذار نخواهند كرد.

خدا نگه دار


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


حمله شود دندانهای اسرائیل را خرد می کنیم!!!
یک شنبه 9 مهر 1391 ساعت 15:5 | بازدید : 177 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

به نام خدای محمد (ص)

 محسن رضايي: در مرحله جدید رویارویی با غرب هستيم/حمله شود، دندانهاي اسرائيل را خرد مي‌كنيم

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاكيد بر لزوم تبدیل تحریم‌های اقتصادی به شکوفایی اقتصادی، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران مانند هشت سال دفاع مقدس، در مرحله جدیدی از رویارویی با غرب قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محسن رضایی عصر شنبه در یادواره شهداي قزوین، هدف اصلی از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران را اختلال در منابع درآمدی کشور و ایجاد تورم و بیکاری دانست" و افزود: اختلال در بازار، تجارت و فروش نفت ایران، جنگي اقتصادی است که باید به دنبال خنثی کردن آن بود.

وي ادامه داد: وجود نیروی انسانی و سرمایه و منابع کافی از ملزوماتی است که در این جنگ اقتصادی مورد نیاز است و به لطف خدا همه اینها در کشور موجود است و باید از آن برای تبدیل تهدید به فرصت استفاده کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، دوری از خودتحریمی، ایجاد فضای کار و تلاش برای تمام دوستداران نظام، دوری از خودزنی و پرهیز از جنگ و جدل‌های سران قوا و مسئولان نظام با يکدیگر و تلاش برای ایجاد روحیه همدلی در بین مردم را از مهم‌ترین راههای برون‌رفت از مشکلات دانست.

رضایی تلاش برای رفع تورم و بیکاری را از مهم‌ترین نیازهای امروز کشور برشمرد و تصریح کرد: بیکاری ام‌الفساد مشکلات کشور است و اگر معضل بیکاری رفع شود، می‌توان شاهد تحولات خوبی در کشور بود.

وی تولید ثروت در شرایط تحریم، از بین بردن تورم و رفع معضل بیکاری را از جمله مولفه‌هاي اقتصاد مقاومتي دانست و خاطرنشان کرد: در سالهای آینده نسل سوم و چهارم فتح بزرگی را در اقتصاد و فرهنگ شاهد خواهند بود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبتهاي خود، دفاع مقدس را حادثه‌ای بی‌نظیر توصيف كرد و افزود: محاسبات دشمن در آغاز جنگ به‌گونه‌ای بود که در همان روزهای ابتدایی 1400 کیلومتر از مرز ایران اسلامی به همراه 5 استان و ده‌ها شهر کوچک و بزرگ به تصرف دشمن درآمد و دو و نیم میلیون نفر از مردم مسلمان ایران از خانه و کاشانه خود آواره شدند.

رضايي، سکوت شوروي در برابر حمله آمریکا به ایران از طریق صدام را نوعی تبانی بین‌المللی دانست و يادآور شد: شوروی به این دلیل در برابر آمریکا سکوت کرد که آمریکا نیز در برابر حمله شوروی به افغانستان سکوت کند و تمام این تبانی‌ها به این دلیل بود که ملت ایران راهی به جز راه این دو ابرقدرت را انتخاب کرده بود.

وی، نبود يك ساماندهی مناسب در ارتش و سپاه، ایجاد شایعه بی‌نتیجه بودن جنگ و اجازه ندادن به نیروهای انقلابی و وفادار نظام براي حضور در جبهه را از مهم‌ترین مشکلات سال اول جنگ برشمرد و خاطرنشان کرد: کار به جایی رسیده بود که شهید جهان‌آرا از اتاق جنگ دزفول با این بهانه که وی پاسدار است و شاید توده‌ای باشد، بیرون رانده شده بود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: با کنار رفتن بنی‌صدر و تغییر در مدیریت سیاسی کشور، درست یکسال بعد از حمله دشمن به مرزهای ایران شاهد شکل‌گیری اولین پیروزی‌های جبهه اسلام بوديم که نقطه اصلی آن نیز عملیات غرورآفرین ثامن‌الائمه و شکست حصر آبادان بود.

رضايي، ایستادگی و مبارزه سنگر به سنگر ملت ایران را يكي از رموز پیروزی در جنگ دانست و تصريح كرد: نباید فراموش کرد که در 300 سال اخیر این تنها جنگی بود که حتی ذره‌ای از خاک آن نیز از کشور جدا نشد. ایمان، فداکاری بی‌ادعا و خدمت بی‌منت ملت ایران از جمله عوامل اصلی پیروزی بر دشمن بود و احساس مسئولیت ملت ایران در برابر خاک و وطن خود، فتحی بی‌نظیر را رقم زد.

وی در تبیين دستاوردهای دیگر جنگ، ایجاد یک قدرت بازدارنده را از مهم‌ترین اين دستاوردها برشمرد و اظهار کرد: در اختیار داشتن قدرت دفاعی به مانند یک چتر با سلاح‌های گوناگون از جمله موشک‌هایی با برد دو هزار کیلومتر از مهم‌ترین دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی از ابتدای جنگ تا به امروز است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنين به افزايش تهديدها عليه ايران اشاره كرد و گفت: مدتهاست که دشمن فکر حمله نظامی به خاک مقدس ایران اسلامی را دارد ولی شرایط و قدرت دفاعی ایران اسلامی این اجازه را به دشمن نداده است. امروز باید با قدرت به اسرائیل بگوییم که اگر حمله‌ای انجام شود، دندانهایش را در دهانش خرد خواهیم کرد.

رضایی ادامه داد: ارتشی قدرتمند و متحول شده در کنار ارتشي مردمی به نام سپاه و بسیج، یکی دیگر از عوامل و قدرت بازدارندگی است که از ابتدای انقلاب شکل گرفته و روز به روز گسترش یافته است.

وي در تبیین بخش ديگري از قدرت بازدارندگی كشور، به تجهیزات پیشرفته نظامی اشاره کرد و افزود: ساخت هواپیماهای بدون سرنشینی که تا عمق 100 کیلومتر در دل دشمن نفوذ کرده و رادار گریز نیز هستند، نشان از تجهیزات بالای نظامی در ایران است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سفر یکروزه خود به استان قزوین، بر مزار شهیدان سرلشگر بابایی، حسن‌پور و تنی چند از شهدای دیگر استان حاضر شد و به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام کرد.

حضور در منزل سرلشگر شهید بابایی و دیدار با خانواده این شهید و همچنین دیدار با آیت‌الله باریک‌بین ـ نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین ـ از دیگر برنامه‌های سفر محسن رضایی به اين استان بود.

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


توطئه ی دشمن برای اختلاف افکنی میان مسلمانان!!!
شنبه 8 مهر 1391 ساعت 20:38 | بازدید : 172 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

ديدار كارگزاران حج با حضرت آيت‌الله خامنه‌اي

هشدار رهبر معظم انقلاب درباره توطئه دشمن براي اختلاف‌افكني ميان مسلمانان

 

رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به اهانت انجام گرفته به پيامبر عظيم‌الشان اسلام(ص) و تجلي عظمت شخصيت آن حضرت در چشم دوستداران و حتي دشمنان، حج امسال را داراي موقعيتي خاص و متفاوت از سالهاي گذشته ارزيابي كردند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي پيش از ظهر امروز (دوشنبه) در ديدار كارگزاران حج تأكيد كردند: تبلور زيبا و عظيم اتحاد امت اسلامي بواسطه وجود مقدس خاتم‌الانبياء‌(ص) و اظهار تنفر و خشم عميق همه مسلمانان از جبهه استكبار ، بايد در حج كه مركز تجمع مسلمانان از سراسر دنيا است، خود را نشان دهد و اين، معناي واقعي برائت از مشركين است.

ايشان اقدام مستكبران و عوامل آنها در اهانت به درگاه قدسي پيامبر رحمت، عزت و كرامت را نشان‌دهنده عمق دشمني و بغض و كينه جبهه استكبار با پيامبر اسلام(ص) دانستند و افزودند: موضعي كه سياستمداران غربي در قبال اين اهانت بزرگ، اتخاذ كردند، هيچ تفاوتي با موضع دشمني نداشت.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان كردند: قضيه اهانت به پيامبر اسلام(ص) و موضع‌گيري سردمداران جبهه استكبار، چهره واقعي آنان و محور اصلي تقابل جبهه حق و باطل را آشكار كرد و مشخص شد اساس دشمني مستكبران با اصل اسلام و وجود مقدس خاتم‌الانبياء‌(ص) است.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به خروش يكپارچه و عظيم مسلمانان در كشورهاي اسلامي و حتي در اروپا و آمريكا در مقابل اين اهانت، افزودند: حركت جوشان دنياي اسلام در اظهار ارادت به پيامبر اسلام(ص) و ابراز تنفر عميق از دشمنان، صحنه عجيب و بسيار مهمي است كه نشانگر ظرفيت بزرگ تحرك امت اسلامي است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، وجود مقدس خاتم‌الانبياء‌(ص) را محل تلاقي همه مسلمانان اعم از مذاهب و فرقه‌هاي مختلف دانستند و خاطرنشان كردند: در اين عرصه، شيعه و سني و معتدل و تندرو، ديگر موضوعيتي ندارد و همه با دل و جان به صحنه آمده‌اند زيرا پيامبر اسلام (ص) محور و قطب عقايد الهي و اسلامي هستند.

ايشان استمرار تبلور ارزشمند وحدت حول شخصيت عظيم نبي مكرم اسلام (ص) و ابراز تنفر از دشمنان ايشان را در حج، ضروري و مهم خواندند و تأكيد كردند: برائت از مشركين يعني همه مسلمانان احساس كنند كه در مقابل يك دشمن قرار دارند و از عمق وجود نسبت به او برائت بورزند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به مقام شامخ و بسيار والاي حضرت خاتم‌الانبياء‌(ص) و درودهاي خاص خداوند و ملائك الهي به ايشان، افزودند: مسلمانان بايد پاي سخن پيامبر (ص) يعني توحيد، اسلام و قرآن بايستند و حج را مظهر اظهار عشق و ارادت به آن حضرت كنند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، امت اسلامي را به هوشياري در قبال توطئه خطرناك ايجاد اختلاف در صحنه عظيم و يكپارچه خروش مسلمانان، فراخواندند و خاطرنشان كردند: دشمنان دين و مستكبران بدانند كه امت اسلامي با وجود مذاهب مختلف و برخي تفاوتهاي نظري و عقيدتي، در مقابل آنها يكپارچه و متحد هستند.

 يشان تأكيد كردند: نبايد گذاشت كه جبهه استكبار با حربه ايجاد اختلاف، خود را از خشم امت اسلامي نجات دهد.

رهبر انقلاب اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود، حج را فريضه‌اي سرشار از ياد و ذكر خدا دانستند و افزودند: حج يكي از بهترين و شايد بي‌نظيرترين فرصت‌ها براي تعميق ياد خدا و خشوع و تضرع در مقابل پروردگار است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين زائران بيت‌الله‌الحرام را به تعميق ارتباط قلبي با مسلمانان كشورهاي مختلف از طريق تكيه بر مشتركات و اظهار محبت و رعايت آداب و اخلاق اسلامي توصيه كردند.

در ابتداي اين ديدار، حجت‌الاسلام والمسلمين قاضي عسگر ـ نماينده ولي‌فقيه و سرپرست زائران ايراني بيت‌الله‌الحرام ـ در سخناني با اشاره به انتخاب شعار «حج، عزت، همبستگي و مسئوليت اسلامي» براي حج امسال و همچنين اقدامات انجام گرفته در طول عمره 91 ـ 90، گفت: برگزاري 97 همايش در مكه و مدينه با حضور جوانان و قشرهاي تحصيل كرده جهان اسلام، برگزاري 21 همايش براي زائران و علماي اهل تسنن، جلسات هم‌انديشي با نخبگان و شخصيت‌هاي علمي و فرهنگي كشورهاي اسلامي، برگزاري محافل قرآني، برگزاري جلسات آموزشي براي عمره‌گذاران و حجاج و توليد دهها عنوان كتاب جديد از جمله اقدامات فرهنگي است.

سيدمحمد حسيني ـ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ـ نيز سخناني درباره حج و جايگاه آن و همچنين ويژگيهاي حج امسال بيان كرد.

حجت‌الاسلام موسوي ـ رئيس سازمان حج و زيارت ـ نيز گزارشي از اقدامات و خدمات اجرايي براي حدود 75 هزار زائر ايراني كه در قالب 449 كاروان عازم حج هستند،‌ ارائه كرد.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


گلایه ی پدر دو شهید!!!
شنبه 8 مهر 1391 ساعت 19:54 | بازدید : 220 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

گلايه‌هاي پدر دو شهيد

شهیدان «عباس و علیرضا عزیزی» دوتن از شهدای استان مرکزی هستند که در سال‌های 62 و 67 به شهادت رسيدند.

«محمدرضا عزیزی» پدر این دو شهید در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مرکزی- اظهار کرد: علیرضا در سن 19 سالگی به درجه رفیع شهادت نائل شد. وقتي شهيد شد تازه دیپلم گرفته بود و تنها چند هفته از ازدواجش گذشته بود.البته همه شهدا راهشان را می‌شناختند. آنها به خاطر رضای خدا و دستور امام خمینی (ره) به جبهه‌ها رفتند تا از میهن خویش دفاع کنند و چیزی جز سربلندی میهن برایشان مهم نبود.

وي در ادامه از وضعیت نامناسب حجاب گلایه کرد و گفت: باید در نظر داشت که آرمان‌های شهدا چه بوده است و برای چه چیزی به شهادت رسیدند؟ هدف شهيدان پیروزی اسلام بود ولی در حال حاضر با دیدن وضعیت بدحجابی در جامعه، می‌بینیم که رضایت شهدا به دست نیامده است.

وی خاطرنشان کرد: جوانان امروز نیز مانند جوانان آن دوران اگر نیاز باشد از جان خود نیز خواهند گذشت و چیزی از جوانان سال‌های دفاع‌مقدس کم ندارند چون تجربه نشان می‌دهد که جوانان ما مرد روزهای سخت هستند.

با تشکر/نظر یادتان نرود/..


موضوعات مرتبط: دفاع مقدس , اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


کسی توانایی حمله به ایران را ندارد!!!
شنبه 8 مهر 1391 ساعت 17:30 | بازدید : 192 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

حداد عادل:كسي توانائي حمله به ايران ندارد/احساس تكليف كنم وارد عرصه انتخابات خواهم شد

 

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت هر وقت احساس تكليف كند وارد عرصه انتخابات خواهد شد.

 غلامعلي حداد عادل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)-منطقه خراسان با بيان اينكه من هنوز براي شركت در رقابت‌هاي انتخاباتي رياست جمهوري به جمع‌بندي نرسيده‌ام، حضور در انتخابات رياست جمهوري را منوط به توانائي اداره كشور دانست.

 نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي همچنين سخنان رئيس جمهور را در سازمان ملل متحد را خوب و مفيد ارزيابي كرد.

 حداد عادل درباره تهديدات آمريكا عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران گفت: كسي توانائي حمله به ايران اسلامي را ندارد؛ خط و نشان‌هاي سياستمداران آمريكائي فقط جنبه تبليغاتي براي انتخابات رياست جمهوري آمريكا را دارد.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


راز بزرگ پیروزی در همه ی میدان ها از خود گذشتگی است!!
جمعه 7 مهر 1391 ساعت 11:56 | بازدید : 177 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

رهبر انقلاب: راز بزرگ پيروزي در همه‌ ميدان‌ها، از خود گذشتگي است

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر امروز (پنجشنبه) با صدور پيامي به‌مناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجليل از شهيدان و ايثارگران، از شهيدان به‌عنوان مظهر شگفتي‌ها و زيبايي‌هاي دوران جهاد في سبيل الله ياد كردند و افزودند: راز بزرگ پيروزي در همه‌ي ميدان‌ها، از خود گذشتگي است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، متن پيام به اين شرح است:

 بسم الله الرحمن الرحيم

نام مبارك شهيدان بر پيشاني يكي از روزهاي هفته‌ي دفاع مقدس، اين روز را همچون قلّه‌ي رفيع روزهاي پر خاطره‌ي آن دوران، برجسته و ممتاز مي‌سازد. زيرا شهيدان، خود، تجسّم همه‌‌ي شگفتي‌ها و زيبايي‌هاي دوران جهاد في سبيل الله اند. راز بزرگ پيروزي در همه‌ي ميدان‌ها، از خود گذشتگي است و انسان‌هاي از خودگذشته و فداكارند كه ملت‌هاي خود را به اوج شكوه و عظمت مي‌رسانند.

 رها شدن از تعلقات حقير مادّي است كه چنين انسان‌هايي را به آنچنان توانايي شگفت انگيز مي‌رساند و قدرتي فرامادّي به آنان مي‌بخشد. شهيدان عزيز ما و خانواده‌هاي صبور و بزرگوار آنان كه براي خدا از نفيس‌ترين داشته‌هاي عالم مادّي چشم پوشيدند، در صفوف مقدّم چنين انسان‌هايي قرار دارند.

 سلام خدا و فرشتگان و بندگان صالح بر آنان باد.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


ایران‘ قدرت مند
پنج شنبه 6 مهر 1391 ساعت 15:32 | بازدید : 203 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )
قادر به پرتاب‌ موشک‌های بیشمار و همزمان از نقاط مختلف به پایگاه‌های دشمن هستیم
 
سردار سلامی:
قادر به پرتاب‌ موشک‌های بیشمار و همزمان از نقاط مختلف به پایگاه‌های دشمن هستیم
 
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: قدرت موشکی ما قادر به پرتاب‌های متعدد و بیشمار همزمان از نقاط مختلف به یک نقطه یا چند نقطه است که نشان دهنده توان انجام عملیات‌های همگرا و موازی است.
پنجشنبه ۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۶
جوان آنلاین: جانشین فرمانده کل سپاه گفت: قدرت موشکی ما قادر به پرتاب‌های متعدد و بیشمار همزمان از نقاط مختلف به یک نقطه یا چند نقطه است که نشان دهنده توان انجام عملیات‌های همگرا و موازی است.

 سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به توان نظامی کشورمان پس از دفاع مقدس، اظهار داشت: سپاه بعد از جنگ تحمیلی بر اساس راهبرد دفاعی همه جانبه که در آن فرض بر یک جنگ بزرگ با یک ائتلاف جهانی به رهبری یک قدرت فرامنطقه‌ای مانند آمریکا است، خود را تقویت کرده است. مبنای طراحی‌های دفاعی ما بدبینانه و خطرناک‌ترین احتمال است.

سلامی تاکید کرد: یک فرض دیگر در استراتژی دفاعی ما این است که شعاع اثر قدرت دفاعی و باردارندگی خود را به صدها و هزاران کیلومتر دورتر از مرزها ببریم و با شناسایی دقیق منافع حیاتی دشمن قابلیت تهاجم بازدارنده و سهمگین و طولانی علیه آن پیدا کنیم.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به توانمندی ایران در حوزه موشکی، اظهار داشت: ما در دانش، فناوری و ساخت و مواد اولیه موشک‌هایمان کاملا خودکفا شده‌ایم و می توانیم هر پایگاه دشمن در منطقه در هر نقطه دلخواهی، از هر مبداء دلخواهی را با شدت و قدرت مورد نظر، هدف قرار دهیم.

وی ادامه داد: قدرت موشکی ما قادر به پرتاب‌های متعدد و بیشمار همزمان از نقاط مختلف به یک نقطه یا چند نقطه است که نشان دهنده توان انجام عملیات‌های همگرا و موازی است. ما امروز در ذخیره سازی و انبار موشک‌هایمان با مشکل فضا و مکان مواجه هستیم.

به گزارش فارس سلامی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در شعاع دریانوردی‌مان قادریم امنیت انرژی جهانی را کنترل کنیم و البته الان هم این ماموریت را انجام می‌دهیم که این یکی از عناصر مهم و کلیدی قدرت ما است.

وی افزود: دنیا هم می‌داند امنیت انرژی در جهان ارتباط مستقیم با اراده و قابلیت‌های جمهوری اسلامی ایران دارد که این قابلیت‌ها عبارتند از ترکیبی از توانمندی‌های رزم سطحی شناوری انبوه که همگی مجهز به انواع موشک‌های دقیق هستند، سیستم‌های موشک ساحل به دریای پیشرفته، سیستم‌های موشکی بالستیک نقطه ‌زن در دریا، رزم مین در شعاع‌های دور و نزدیک با انواع مختلف و مکانیزیم‌های عمل متنوع، قایق‌های پرنده، سیستم‌های هوا دریا، تفنگ‌داران دریایی و بسیاری دستاورهای دیگر که نمی‌توانیم آن را اعلام کنیم.

سلامی همچنین با اشاره به رونمایی از سامانه پدافند هوایی رعد، گفت: این سامانه بر این اساس ایجاد شد که جایگزین سامانه‌های خارجی شود. سامانه رعد یکی از سامانه‌های حیاتی و ارزشمند نظام پدافند هوایی کشور است. سامانه‌ای که عمدتا در بعد متوسط و نزدیک به بالای فضا عمل می‌کند و می‌دانیم عمده توان هوایی کشور در این برد است و ۶۰ الی ۷۰ درصد تهاجمات هوایی در لایه متوسط صورت می‌گیرد.

جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: مهمترین ویژگی‌ سامانه موشکی رعد این است که هیچیک از دشمنان و دوستان ما مختصات فنی و تاکتیکی این سامانه را ندارند زیرا این سامانه کاملا بومی است.

وی افزود: سیستم راداری سامانه رعد، جزو مدرن‌ترین سیستم‌های موجود در جهان است و این سامانه‌ دارای سیستم پرتاب چابک، پرتحرک و غیره ثابت و موشک بسیار سریع السیر، چابک و بسیار دقیقی است که می‌تواند هواپیماهایی را که با سرعت بالا حرکت می‌کنند، تعقیب و منهدم کند.

سلامی در خصوص اینکه سیستم‌های پدافندی در اختیار دیگر کشورها قرار خواهد گرفت یا خیر، گفت: فعلا تجاری سازی سیستم‌های پدافندی را در دستور کار نداریم و اگر زمانی به تولیدات مازاد دست یافتیم شاید آن را در اختیار کشورهای دوست قرار بدهیم، اما این بر اساس سیاست‌های کلی نظام تعیین می‌شود.

جانشین فرمانده کل سپاه در خصوص توانمندی‌های سپاه در حوزه پهپاد‌ها گفت: می‌توانیم هواپیماهای بدون سرنشینمان را در صدها کیلومتر آن طرف‌تر هدایت کنیم. فن آوری دقیق و نوینی می‌خواهد که شما بتوانید یک پهپاد را که حتی رادارها نمی‌توانند آنها را شناسایی کنند در مسافت‌های بیشاز هزار کیلومتر و در شعاع‌های نزدیک به دو هزار کیلومتر پرواز بدهید و با برنامه‌های از قبل پیش بینی شده مسیر آن را مشخص ‌کنیم تا به شکل خودکار و اتوماتیک از هدف‌های متنوع فیلم و عکس بگیرد و ارسال مستقیم تصاویر کند.

وی افزود: وقتی کشوری شعاع اثر بازدارنده و عمیقی در خارج از مرزهای خودش دارد که اهداف و منافع حیاتی دشمن را در دوردست هدف قرار دهد نیازمند سامانه اطلاعاتی برای شناسایی دقیق پایگاه‌های دشمن است.

وی در پایان در خصوص تهدید‌هایی که از سوی دشمنان مطرح می‌شود، گفت: ما از بیان که ابدا و از اعمال تهدیدها هم نگران نیستیم زیرا سرمایه‌های نظامی‌مان را بسیار فراتر از نیازمان گسترش داده‌ایم و دشمنان‌مان را تا تنبیه در سطح آرمانی رها نمی‌کنیم.

موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


ایران آماده گفت و گو با آمریکاست!!!
پنج شنبه 6 مهر 1391 ساعت 15:23 | بازدید : 192 | نویسنده : محمدرضاربی زواره | ( نظرات )

نشست خبري رييس‌جمهور در نيويورك؛

احمدي‌نژاد: ايران آماده گفت‌وگو با آمريكاست / راهي جز توافق در مساله هسته‌يي نيست

رييس‌ جمهوري اسلامي ايران با تاکيد بر اينکه سازمان ملل متحد بايد به طور حقيقي سازماني براي ملل بوده و همه ملتها در آن داراي حق برابر باشند، تبعيض در آن را به عنوان منشاء بسياري از مشکلات امروز جهان و تبعيض در عرصه بين‌المللي دانست و گفت: مجمع عمومي سازمان ملل بايد بالاترين رکن اين سازمان باشد و همگان در آن آزادانه، بدون فشار و در کنار هم جهان را اداره کنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود احمدي‌نژاد بعد از ظهر چهارشنبه به وقت محلي در حاشيه سفر به نيويورک در کنفرانسي خبري با حضور خبرنگاران رسانه‌هاي بين‌المللي با بيان اينکه اميدوارم گفت‌وگوهاي ما به استقرار صلح و امنيت پايدار در جهان منجر شود، گفت: باور من اين است که انسانها شايسته زندگي بسيار بهتري هستند نسبت به آنچه امروز از آن برخوردارند.

 

به سوي استقرار نظمي جديد در جهان حرکت کنيم

 

رييس جمهور با اشاره به اينکه نظم موجود جهان در تنظيم نيازهاي اوليه بشر و تامين آرامش فکري براي او با شکست مواجه شده است، افزود: حتما بايد به سوي استقرار نظمي جديد در جهان حرکت کنيم و اين مهم مستلزم مشارکت جمعي همه ملتها است.

احمدي‌نژاد با بيان اينکه معتقديم نظم جديدي بر جهان حاکم خواهد شد که در آن همه از حقوق برابر برخوردار باشند و کسي بر ديگري برتري نداشته باشد، اظهار كرد: براي تحقق آرزوهاي خوب بشر و استقرار سعادت عمومي راهي جز جايگزيني نظمي جديد وجود ندارد.

 

ايران در شرايط عادلانه براي حل مسايل آماده گفت‌وگوست

 

رييس جمهور در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه نيويورک تايمز مبني بر چگونگي روابط ايران و آمريکا طي سالهاي اخير و اينکه آيا ايران هم اشتباهي در عدم بهبود روابط با آمريکا داشته است؟ تصريح کرد: 33 سال قبل آمريکا يک‌طرفه اقدام به قطع روابط خود با ايران کرد و از آن فراتر در 60 سال اخير ميان دو کشور مسايلي رخ داده که باعث افزايش فاصله‌ها شده است.

احمدي‌نژاد با بيان اينکه البته امروز ديگر شرايط مثل زماني نيست که آمريکا از تهاجم رژيم صدام به ايران به طور مستقيم و جدي حمايت مي‌کرد، ادامه داد: چرا دولتي که براي آزادي و حق انتخاب انقلاب کرد، بايد دولتهاي متوالي آمريکا را که از مدعي‌ترين کشورها در مورد حقوق ملتها، آزادي و دموکراسي است، همواره در برابر خود ببيند؟

رييس‌جمهور با اشاره به اينکه جمهوري اسلامي ايران بارها اعلام کرده است که در شرايط عادلانه و بر اساس احترام متقابل، براي حل مسايل آماده گفت‌وگوست، خاطرنشان کرد: هيچ‌گاه از طرف دولت ايران کوچکترين اقدامي عليه ملت آمريکا انجام نشده و اين در حالي است که از سوي دولت آمريکا، اقدامات زيادي عليه ملت ايران صورت گرفته است.

 

ايران قادر به دفع حملات سايبري است

 

احمدي‌نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه الجزيره درباره شکايت ايران از حملات سايبري به تاسيسات هسته‌يي خود به سازمان ملل متحد و اينکه آيا آسيبي به اين تاسيسات وارد شده است؟ اظهار كرد: ميزان صدمات وارد شده به اين تاسيسات چندان اهميت ندارد، بلکه مهم اين است که چگونه عده‌اي به خود اجازه مي‌دهند به حريم و استقلال کشوري ديگر تجاوز و دست‌اندازي کنند.

رييس‌جمهور با بيان اينکه کساني که به طور دائم از حقوق ملتها و آزادي و ارزش‌هاي انساني دم مي‌زنند، به تاسيسات هسته‌اي قانوني يک کشور حمله مي‌کنند و اين نقض همه قوانين بين‌المللي است، ادامه داد: ايران کشوري قدرتمند و پيشرفته در عرصه نرم‌افزاري بوده و مطمئنا قادر به دفع چنين حملاتي است.

احمدي‌نژاد در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه ايتارتاس روسيه درباره مهم‌ترين دستاوردهاي هشت دوره حضور وي در مجامع عمومي سازمان ملل و اينکه آيا موضوعي وجود دارد که بابت آن در دو دوره رياست جمهوري خود از آن پشيمان باشد؟ اظهار كرد: استنباط بنده آن است که در طي اين مدت سرعت پيشرفت ايران در عرصه هاي علمي، فناوري، اقتصاد و صنعت چند برابر شده است.

وي اضافه کرد: تنها پشيماني من آن است که چرا ساعاتي را که شب‌ها استراحت مي‌کردم، صرف کار و خدمت براي ملت ايران نکردم.

 

تحريم کشورها، انتقام گرفتن از ملتهاست

 

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي درباره تحليل وي از تداوم محاصره اقتصادي کوبا از سوي آمريکا با وجود مخالفت و محکوميت آن از سوي مجمع عمومي سازمان ملل تصريح کرد: دولت‌هاي متوالي آمريکا همواره خود را برتر از ديگران پنداشته‌اند و از ابزارهاي غيرانساني براي پيشبرد اهداف خود استفاده كرده‌اند.

احمدي‌نژاد با بيان اينکه تحريم يک کشور به معناي تحريم مردم آن کشور و به نوعي انتقام از ملتهاست، خاطرنشان کرد: وقتي کشوري تحريم شود اين مردم آن کشور هستند که با مشکل مواجه مي‌شوند. اگر اختلافات سياسي بين کشورها وجود دارد، نبايد از مردم انتقام گرفت و جمهوري اسلامي ايران به طور اصولي با تحريم مخالف بوده و آن را محکوم مي‌کند.

وي در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران مبني بر اينکه آيا جنبش عدم تعهد براي جايگزيني نظم جديد تلاشي خواهد داشت و آيا اتاق فکري تشکيل مي‌دهد؟ گفت: ايران در حال مشورت با اعضاي جنبش عدم تعهد است تا ساختارهاي لازم براي عملياتي کردن اهداف اين جنبش را ايجاد کند و مجموعه‌اي هم که ذکر شد در چارچوب دبيرخانه‌اي که براي اين جنبش ايجاد خواهد شد، فعال مي‌شود.

 

فقط 10 درصد اقتصاد ايران به تجارت خارجي وابسته است

 

رييس‌جمهور در پاسخ به سوالي از سوي خبرنگار شبکه سي.بي.اس آمريکا مبني بر اينکه ايران در دوره دولت نهم و دهم درآمد زيادي از فروش نفت کسب کرده ولي وضعيت اقتصادي مردم بهبود نيافته است، گفت: فقط 10 درصد اقتصاد ايران به تجارت خارجي وابسته است که امروز دچار محدوديتهايي شده اما به زودي اين مشکلات برطرف خواهند شد.

احمدي‌نژاد اضافه کرد: درباره ارزش پول ملي نيز اگر چه بنده با شرايط بوجود آمده مخالف بوده و هستم اما اين مسئله در برخي از نهادهاي تصميم‌گير ايران طرفداران بسياري دارد که دائما براي تحقق آن تلاش مي‌کردند.

رييس‌جمهور با تاکيد بر اينکه نبايد تصور کرد که امروز وضعيت اقتصادي در ايران خراب است، اظهار كرد: از پنج سال قبل که آمريکا اتحاديه اروپا را از همکاري اقتصادي با ايران تحريم کرده است، آيا وضع ايران بدتر شده يا اتحاديه اروپا که در آستانه فروپاشي قرار گرفته است؟ اين در حالي است که اروپايي‌ها مثل ايران تحريم نشده‌اند که اگر مي‌شدند، وضع به گونه‌اي ديگر بود.

احمدي‌نژاد با بيان اينکه حجم اقتصاد ايران در سالهاي اخير بسيار رشد کرده و رتبه اقتصادي ايران از جايگاه 22 به 17 اقتصادهاي جهاني ارتقاء يافته است، تصريح کرد: درآمد سرانه ايرانيان در سال‌هاي اخير چهار هزار دلار افزايش، فاصله طبقاتي کاهش يافته و سطح رفاه عمومي بالا رفته و آنچه در نظر شما بزرگ آمده، اعدادي است که ارزش آنها در بازار بالا نرفته است.

 

موضوع سوريه به دليل نقش آفريني عوامل متعدد در آن بسيار پيچيده شده

 

رييس‌جمهور در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه تي.آر.تي ترکيه درباره اينکه جمهوري اسلامي ايران چه اقداماتي براي ايجاد ثبات در سوريه مي‌تواند انجام دهد، خاطرنشان کرد: مساله سوريه موضوع بسيار مهمي است که اکنون به دليل نقش‌آفريني عوامل متعدد در آن بسيار پيچيده شده است.

وي با بيان اينکه دو راه حل مشخص براي برون‌رفت از وضعيت کنوني در سوريه وجود دارد، تصريح کرد: راه حل اول ادامه جنگ است و عده‌اي معتقدند بايد به مخالفين دولت کمک کنند تا بر حکومت سوريه غلبه کند؛ اين راهکار بسيار آساني بوده و ممکن است در کوتاه‌مدت جواب بدهد اما با توجه به بافت طايفه‌اي جامعه سوريه، براي دهه‌هاي متمادي اين کشور را در ناامني فرو مي‌برد.

احمدي‌نژاد راهکار دوم را تفاهم ملي از طريق گفت‌وگو عنوان و اظهار کرد: آزادي و حق انتخاب از حقوق مردم سوريه است و همه ملت‌ها بايد از عدالت، احترام و انتخاب آزاد برخوردار باشند.

وي گفت: طرف‌هاي درگير در سوريه با گفتگو و تفاهم ملي مي‌توانند به وضعيت پايدار و بهتري دست يابند.

رييس‌جمهور اظهار كرد: تلاشهايي براي تشکيل گروه تماس در حال انجام است و اميدوارم کساني که در سوريه بر طبل جنگ مي‌‌کوبند نيز شرايط را درک کرده و به ايجاد فضايي براي انتخاب آزادانه ملت سوريه کمک کنند و در نهايت هر تصميمي که مردم اين کشور گرفتند براي همه محترم باشد.

 

همه بايد حريم خبرنگاران را حفظ کنند

 

احمدي نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار واحد مرکزي خبر درباره کشته شدن خبرنگار شبکه پرس تي.وي و زخمي شدن خبرنگار شبکه العالم در حملات امروز مخالفان دولت سوريه و سکوت مدعيان غربي در اين‌باره گفت: از اين بابت بسيار متاسف هستم و فکر مي‌کنم همه بايد حريم خبرنگاران را حفظ کنند.

رييس‌جمهور با بيان اينکه اطلاع‌رساني کاري بسيار مهم براي روشن شدن حقايق و آگاه شدن افکار عمومي از تحولات جهان است، اضافه کرد: اميدوارم هيچ‌گاه و هيچ‌کجا چنين اتفاقاتي تکرار نشود و همه بدون تعصب، چنين رخدادهايي را محکوم كنند.

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه لاستامپا ايتاليا درباره ارزيابي رييس‌جمهور از بازداشت مديرعامل خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران، تصريح کرد: بايد از جزئيات اين موضوع اطلاعات بيشتري کسب کنيم تا بتوانم درباره آن اظهارنظر كنم اما اميدوارم هيچ‌گاه، هيچ‌کس، به‌ويژه اصحاب رسانه‌ها دستگير و زنداني نشوند.

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاري از يکي از رسانه‌هاي پاکستان درباره دلايل توقف احداث خط لوله گاز از ايران به پاکستان و هند، خاطرنشان کرد: اين خط لوله در حال احداث بوده و بخش ايراني آن تقريبا به اتمام رسيده است و تکليف آن بخش از اين خط لوله که در پاکستان قرار دارد نيز به زودي روشن خواهد شد. هند در اين قرارداد حضور نداشت اما مذاکراتي در جريان است تا هند نيز به اين کار بپيوندد.

احمدي نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه کيوتو ژاپن مبني بر اينکه با توجه به اعلام چندين باره در خصوص آمادگي براي مذاکرات هسته‌اي، آيا واقعا ايران کاملا تمايل دارد اين مذاکرات به نتيجه برسد و اساسا چه انتظاري از اين مذاکرات دارد؟ گفت: از نظر ايران حل و فصل مسائل بين‌المللي راهي جز مذاکره ندارد و گفت‌وگو بهترين راهکار است؛ به شرط آنکه طبق قانون و عادلانه صورت گيرد و انگيزه‌هاي سياسي در آن دخيل نباشد.

رييس‌جمهور اضافه کرد: گفت‌وگوهاي هسته‌اي ايران و کشورهاي غربي نوساناتي داشته که علت هم اين بوده که برخي طرفهاي غربي از اراده لازم براي حل مسائل برخوردار نبوده‌اند اما به زودي به اين نتيجه خواهند رسيد که راهي جز توافق در اين مسئله نيست. جمهوري اسلامي ايران هميشه در چارچوب عدالت آماده مذاکره براي حل و فصل مسائل است.

 

ايران با کانادا روابط اقتصادي چنداني نداشت

 

احمدي نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه سي.بي.سي کانادا مبني بر دلايل قطع روابط سياسي کانادا با ايران، اظهار كرد: هر کشوري حق دارد مطابق ميل خود با ديگر کشورها روابط داشته باشد. از نظر ما قطع روابط کانادا با ايران اصولا خيلي مسئله مهمي نيست چرا که در صورت وجود روابط، دو کشور از آن نفع مي‌برند؛ ضمن اينکه ايران با کانادا روابط اقتصادي چنداني نيز نداشت.

 

نگاهي به آينده روابط ايران و مصر

 

رييس‌جمهور در پاسخ به پرسش خبرنگار يک روزنامه مصري درباره آينده روابط ايران و مصر اظهار كرد: دو کشور داراي سابقه فرهنگي و تمدني گسترده‌اي بوده و دو پايگاه اصلي تمدن جهاني هستند. ايران و مصر هميشه روابط خوبي با يکديگر داشته و امروز نيز اين روابط در سطح خوبي قرار دارد و اگر روابط سياسي بين دو کشور نيز برقرار و تقويت شود هر دو از ظرفيت‌هاي آن براي منافع دو ملت و منطقه استفاده خواهند کرد.

 

بسياري از رسانه‌هاي بين‌المللي شبيه يک شبکه امپراطوري عمل مي‌کنند

 

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره اينکه رسانه ها حقايق ايران را منتشر نمي‌کنند و مواضع جانبدارانه عليه ايران دارند، تصريح کرد: بخش مهمي از رسانه‌هاي بين‌المللي شبيه يک شبکه امپراطوري عمل مي‌کنند که اين مسئله را بايد در چارچوب روابط ايران و آمريکا تحليل کرد.

رييس‌جمهور با بيان اينکه ما تلاش مي کنيم حقايق را بيان کنيم، خاطرنشان کرد: اگر رخدادهاي 33 سال گذشته را مرور کنيد خواهيد ديد که ايران در اين رقابت موفق‌تر بوده است. امروز شرايط بسيار متفاوت‌تر از گذشته شده زيرا ايران تبديل به کشوري پيشرفته و قدرتمند شده است که با بيش از 180 کشور جهان ارتباطات گسترده و قوي دارد.

 

سازمان ملل بايد واقعا سازماني براي ملتها باشد

 

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تبديل ايده اصلاح ساختارهاي مديريت جهان به ويژه سازمان ملل به يک گفتمان عمومي در بين کشورها، گفت: سازمان ملل بايد واقعا سازماني براي ملتها بوده و همه ملتها در آن داراي حق برابر باشند. تبعيض در سازمان ملل تبعيض در عرصه بين‌المللي است و منشاء بسياري از مشکلات امروز جهان تبعيض در همين سازمان است.

رييس‌جمهور با بيان اينکه مجمع عمومي سازمان ملل بايد بالاترين رکن اين سازمان بوده و همه اعضا در آن آزادانه و بدون فشار و در کنار هم جهان را اداره کنند، ادامه داد: امروز شوراي امنيت همه قدرت را در انحصار خود گرفته و اعضاي دائم آن اراده خود را بر ديگر کشورها تحميل مي‌کنند.

 

دلايل سياسي شدن مسئله هسته‌اي ايران از سوي آمريکا

 

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه بي.بي.سي درباره دليل سياسي شدن مسئله هسته‌اي ايران از سوي آمريکا اظهار كرد: اهداف آمريکا از مخالفت با ملت ايران طي 33 سال گذشته هيچ تغييري نکرده است. به همان دليل که آمريکا از حمله صدام به ايران حمايت کرد، با موضوع هسته‌اي نيز برخورد سياسي مي‌کند.

رييس‌جمهور با اشاره به اينکه بايد اين سوال از آمريکايي‌ها پرسيده شود، افزود: امروز آمريکا کشورها را به بهانه ايجاد دموکراسي اشغال مي‌کند اما زماني که ملت ايران براي به دست آوردن آزادي و حق انتخاب، انقلاب کرد به دشمني با آنان پرداخت.

 

اميدوارم هيچ زنداني در جهان وجود نداشته باشد

 

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار مجله تايم درباره زندانيان سياسي در ايران و به ويژه برخي رهبران مخالفان، تصريح کرد: نظر شخصي بنده اين است که روزي فرا برسد که هيچ زنداني در جهان وجود نداشته باشد زيرا از زنداني شدن هيچ‌کس خوشحال نمي‌شوم.

رييس‌جمهور در عين حال خاطرنشان کرد: در ايران قوه قضاييه مستقل بوده و زير نظر دولت نيست و طبق قوانين خود عمل مي‌کند اما اميدوارم همه زنداني ها به زودي آزاد شوند.

 

ايران و آرژانتين در يک جبهه واحد قرار دارند

 

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري رويترز درباره ديدار وزراي خارجه ايران و آرژانتين و اينکه آيا اين مسئله باعث بهبود روابط دو کشور خواهد شد؟ اظهار كرد: جمهوري اسلامي ايران براي ملت و دولت آرژانتين احترام زيادي قائل است و اميدواريم روابط دو کشور بيش از پيش گسترش يابد.

احمدي‌نژاد با تاکيد بر اينکه ايران و آرژانتين در يک جبهه واحد قرار دارند و بسياري از آرمان‌هاي دو کشور مشترک است، اضافه کرد: بر اساس تبليغات و دخالت ديگران سوء تفاهم‌هايي بين دو کشور ايجاد شده بود که ايران براي رفع اين سوء تفاهم‌ها پيشنهاد تشکيل يک گروه حقيقت‌ياب را ارائه کرد و اين پيشنهاد از سوي دولت آرژانتين مورد استقبال قرار گرفته و اميدوارم ديدار وزراي خارجه دو کشور مقدمه‌اي براي تشکيل اين کميته باشد.

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار رويترز درباره شيرين‌ترين خاطره او از سفر به نيويورک در سالهاي اخير، تصريح کرد: همه سفرهاي ما به نيويورک خوب بوده است و اگر چه ديدارهاي زيادي با گروه‌هاي اجتماعي، سياسي و رسانه‌اي در اين شهر داشته‌ايم اما خيلي فرصت نشده است تا با مردم خوب اين شهر ديدار و گفت‌وگويي داشته باشيم.

احمدي‌نژاد خاطرنشان کرد: بايد به خاطر مشکلاتي که از بابت حضور و تردد ما براي مردم شهر نيويورک ايجاد مي‌شود، از آنان عذرخواهي کرده و از نيروهاي پليس براي زحماتشان تشکر کنيم.

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري آسوشيتدپرس درباره اينکه چه کشورهايي در گروه تماس با طرفين درگير در سوريه عضو هستند؟ گفت: سعي کرده‌ايم از اتحاديه عرب، کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد و همه کشورهاي مهمي که با موضوع سوريه درگير هستند در اين گروه عضو باشند و تا کنون با 12 کشور در اين باره مذاکره شده است.

 

ايران و ترکيه روابط خوبي با يکديگر دارند

 

احمدي‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه زمان ترکيه درباره روابط ايران و ترکيه با توجه به اختلافات اين دو کشور در بحران سوريه اظهار كرد: دو کشور روابط بسيار خوبي با يکديگر دارند و با وجود اختلاف درباره سوريه دائم با يکديگر در تماس هستند و تلاش مي‌شود به نظرات مشترک برسند. هر دو کشور در گروه تماس سوريه حضور دارند و تلاش مي‌کنند فعاليت‌هايشان را هماهنگ کنند.

رييس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه بلومبرگ درباره پيشنهاد ايران براي تعليق توليد اورانيوم 20 درصد غني شده به شرط لغو تحريم‌ها، تصريح کرد: اين پيشنهاد جديدي نبوده و در حالي است که ايران عليرغم تکليف قانوني اعضاي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، اورانيوم 20 درصد براي توليدات دارويي خود دريافت نکرد و مجبور شد راسا اقدام به توليد آن کند و اعلام کرده است هر زمان که اين کالا را بتواند دريافت کند، از ادامه توليد منصرف خواهد شد.


موضوعات مرتبط: اخبار , ,

|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 74
بازدید دیروز : 381
بازدید هفته : 74
بازدید ماه : 507
بازدید کل : 268162
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بسیج بدنه فعال ملت است و آدرس basiji.org لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.  






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 181
:: کل نظرات : 19

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 74
:: باردید دیروز : 381
:: بازدید هفته : 74
:: بازدید ماه : 507
:: بازدید سال : 2306
:: بازدید کلی : 268162